NT1 9682
Body, lifestyle & mind
” No excuses,

start growing!"

No excuses,
start growing.

Een krachtig leven begint bij een krachtig en gezond lichaam.

Het is geen 'Rocket Science' en jij weet ook dat een energiek, fit(ter), gezond en krachtig lichaam de basis is voor persoonlijk en zakelijk succes.

Als jij meer energie hebt, krachtiger kan handelen en bewust met je gezondheid en vitaliteit bezig bent, maakt dit direct impact in jouw leven. Je komt thuis 'echt opdagen' en doet de dingen waarvan je weet dat je ze moet doen.

Wij begeleiden en geven je de handvaten die nodig zijn, om iemand te zijn die bewust kiest, om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen leven. Dat jij kiest voor wat juist is, in plaats van uitstellen en comfort.

We spreken hier over de 3 bouwstenen Body, Lifestyle & Mind en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze bouwstenen van je leven vormen de basis voor fysiek, persoonlijk en zakelijk succes.  

Wij creëren resultaat. Welkom bij Growing®.

NT1 9282

Onze methode

Resultaat creëren is simpel. Dit vasthouden en de lat steeds hoger leggen dat is een heel andere uitdaging. Dat is waar de meeste mensen moeite mee hebben: niet het gewenste resultaat bereiken, terwijl je dat wél belangrijk vindt. Om je resultaat vast te houden en steeds verder aan jezelf te bouwen heb je allereerst een sterke fysieke en mentale fundering nodig.

Wij helpen je hierbij zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen.  Coaching op wie je moet zijn en gaan doen wat nodig is, dat creëert resultaat.

Wist je dat veel bedrijven (preventief) investeren in hun medewerkers? Het inzetten op fitte, energieke en krachtige medewerkers die leren omgaan met stressvolle situaties en ervaren van een hoge werkdruk, draagt enorm veel bij in het verlagen van het ziekteverzuim.

Body

Een krachtig, energiek, sterk en gezond leven en lichaam. Wanneer jij bij ons leert hier bewust je verantwoordelijkheid voor te nemen, maakt dit direct impact op de kwaliteit van jouw gezondheid en leven.

NT1 9654

Lifestyle

Je leert hoe je echt aanwezig kunt zijn wanneer je thuis bij je dierbaren bent. Hoe je luistert met aandacht. We helpen je de juiste balans tussen je werk en privé te vinden.

*Business? Check onze Growing Business Academy

NT3 4656

Mind

We leren je bewust te worden van ongezonde en onwerkbare patronen in je voeding, je lichaamshouding, je communicatie met jezelf en met anderen, thuis en op werk. Vanuit die bewustwording leren we je die patronen stap voor stap te doorbreken.. Zodat je een leven creëert met structuur, focus en handvaten om te dealen met stress.

Lees waarom onze members wel resultaat creëren.

"Weten wat je moet doen of iemand zijn die doet wat nodig is,
daar zit de echte transformatie."
- Agnes Vleugel

Ontdek onze events

Tijdens de verschillende events werken we aan een sterke basis die jou op weg helpt bij het creëren van de resultaten die je altijd al hebt willen hebben. Het is tijd om je verantwoordelijkheid te nemen en om te doen wat je moet doen. 

Dinsdag 21 mei

Nieuw. Basics in Health Programma

In dit 8 weken programma krijg je de tools en maken we gezond leven simpel, eenvouding en direct toepasbaar in jouw leven.

   Moerbei 8a, Hardinxveld-Giessendam

NT2 0956
Lees onze blogs

Wij verzamelen de meest waardevolle artikelen, interessante en inspirerende verhalen voor jou.

Body | April 2024

"Back to the healthy basics. Simpel en daarom werkt het."

Growing
Body |  Januari 2024

"Mylogenics is een unieke revalidatie & behandelmethode voor alle soorten blessures"

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Fit, energiek en krachtig worden en bijven?