Veelgestelde vragen
Wat zijn de kosten van de programma's?

Je investeert in jezelf, jouw gezondheid en jouw leven. Daarom spreken wij over een investering ipv kosten. Check de programma's voor meer informatie hierover.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, train met korting bij ons!

*Wist je dat veel bedrijven werken met persoonsgebonden budget? Vaak kan je dit via het bedrijf vergoed krijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Kan ik ook individueel trainen ?

Absoluut, we werken ook met personal trajecten met onze members en maken ook trajecten op maat. Dus neem vooral  contact met ons op en bespreek je doelen en wensen.

Krijg ik ook advies op voeding?

Jazeker, in het Start Growing Programma gaan we daar zeker verder en dieper op in. Het is alleen geen dieet en we doen dit met onze eigen Growing `Health en Lifestyleguide ter ondersteuning.

We leren je bewuste gezonde keuzes maken en nemen je mee in de wereld van functionele voeding. Wij werken naar een resultaat dat jij langdurig in je leven kan toepassen, en niet een tijdelijke oplossing, we werken dus niet met dieten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Ik ben geen ondernemer, ben ik dan wel welkom?

Natuurlijk! We leggen hieronder uit voor wie we er zijn.

Wij zijn er voor de ambitieuze en ondernemende mensen die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust een commitment aan te gaan om een krachtiger, sterker fysiek, persoonlijk en zakelijk leven te creëren zonder schuldgevoel en zonder zichzelf hierin te verliezen. 

Growing is er voor mensen met een ‘niet lullen maar poetsen mentaliteit’. Voor diegene die begrijpen én leven dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig persoonlijk en zakelijk leven. En bereid zijn om hun eigen grenzen te verleggen. Niet omdat ze niet tevreden zijn maar omdat ze weten dat er meer in zit en bewust kiezen voor the next level.

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.