Agnes Vleugel

Performance & Business Coach. Owner Growing® & Growing Business Academy

Na jarenlang een succesvolle franchise owner te zijn geweest in de Sport & Healthbranch besloot ik bewust om in 2021 te starten onder mijn eigen naam en brand Growing®. De jarenlange ervaring en ondernemerschap in deze specifieke sector is een heel tof spel om te spelen.

Resultaat creëren en dus groeien binnen alle facetten in je leven is een heel tof spel en is niet voor iedereen. Daarom werk ik alleen met ondernemende en ambitieuze mensen die bewust kiezen dit spel serieus te spelen.

Vanaf 2014 werk ikzelf met de allerbeste (internationale) coaches en experts in mijn vakgebied en omring ik mij altijd met een team van experts. Zo blijven we innoveren en kunnen wij jou steeds de beste coaching geven.

Zo blijf ik constant groeien binnen mijn expertises in Performance Coaching en Business Consultancy, resultaatgericht ondernemerschap en strategische groei binnen (franchise) bedrijven.

Met de Growing Business Academy® help ik ondernemers van expert en specialist in hun vakgebied naar strategisch ondernemerschap, zodat ze met een gezonde financiële basis met structuur, focus, rust kunnen ondernemen. De unieke combinatie van Performance coaching & Business Consultancy.

Op aanvraag werk ik met 1 op 1 cliënten.

'Practice what you preach.'