Team Growing
NT2 1521 NT2 1521

Growing is er voor mensen met een ‘niet lullen maar poetsen mentaliteit’. Voor diegene die begrijpen dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig persoonlijk en zakelijk leven. Die dit ook naleven en bereid zijn om hun eigen grenzen te verleggen. Niet omdat je niet tevreden bent maar omdat je weet dat er meer in zit. Growing is er niet voor iedereen maar wel voor diegene die er klaar voor zijn en bewust kiezen voor the next level.

Het team van Growing begrijpt en leeft dit zelf ook na. Ze weten als geen ander wat ervoor nodig is om bewust te kiezen voor groei en wat daarbij komt kijken.

Agnes Vleugel heeft Growing gestart. Als Performance Coach & Business Consultant zag zij hoe de markt snel veranderde en de kernwaarden en kwaliteit plaatst maakte voor massa. Sinds 2014 heeft Agnes, met haar Performance Team al veel impact gemaakt op de gezondheid en kwaliteit van levens bij de members door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat met Performance Coaching & Training.

Growing richt zich speciaal op de ambitieuze en ondernemende mensen die bewust kiezen voor groei binnen de bouwstenen in hun leven.

Meet the team

Agnes
Vleugel

Performance Coach & Business Consultant. Owner Growing® & Growing Business Academy®

Michael
den Hartog

Performance Coach en Trainer & Mylogenics™ 

NT1 9648

Jolanda
den Boef

Performance Trainer en Coach & Voeding en Suppletie expert PHP™

Ellen de Baar

Performance Trainer en coach

Andrew Nederlof

Financial & Operational Manager. Owner Growing Business Academy®

Maikel Langerak

Social Media Marketing Advisor

Werken bij Growing.

Wij groeien als bedrijf erg hard en zijn daarom vaak op zoek naar extra handen. Van Performance Trainers tot marketing medewerkers. Voel je vrij om contact op te nemen.

Growing Growing

Benieuwd hoe ons team werkt?

Resultaat creëren is simpel. Dit vasthouden en de lat steeds hoger leggen, dat is een heel andere uitdaging daar waar de meeste mensen moeite mee hebben en niet het resultaat hebben wat ze wèl belangrijk vinden. Om steeds verder te kunnen bouwen is allereerst een sterke fysieke en mentale fundering nodig. Wij helpen je hierbij zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen.  No excuses en doen wat nodig is, dat creëert resultaat.