"Door de coaching en training ben ik fysiek en mentaal enorm gegroeid."

"In april 2020 ben ik gestart en sindsdien is er veel veranderd en ben ik zowel fysiek als mentaal veel sterker geworden.

Na het volgen van het Start Growing programma, waarbij ik hele mooie resultaten heb behaald, twijfelde ik geen moment en ben ik doorgegaan met de fysieke trainingen. De trainers verzorgen elke week afwisselende en uitdagende trainingen. De trainers maken ten opzichte van andere sportscholen het verschil door veel aandacht te besteden aan de juiste uitvoering van oefeningen. Na een aantal weken merk ik duidelijk verschil en worden zelfs “lastige” oefeningen steeds leuker om te doen.

Als extra uitdaging heb ik de afgelopen maanden meegedaan aan The Nationals. Het ervaren van een wedstrijdelement is in het begin niet altijd even comfortabel. Dankzij de tips van Jolanda weet ik welke tactieken ik kan toepassen om het maximale uit mezelf te halen. En daarnaast geven de aanmoedigen uit de groep je net dat extra zetje om die extra rep te behalen.

Naast de trainingen heb ik bij Agnes 1-op-1 coaching gevolgd waarin de Pijler Business centraal stond. Onderwerpen zoals afspraken hebben en verwachtingen hebben en het bewust luisteren hebben mij tot veel inzichten gebracht. Tot op de dag van vandaag pas ik deze inzichten toe in mijn werk als Veiligheidskundige."

- Linda Ippel