"Ik dacht, nu is het mijn tijd!"

“Ik dacht; nu is het mijn tijd! Door deelname van het Start Growing Programma heb ik eens goed naar mezelf kunnen kijken.

Deze bewustwording heeft me veel inzichten gegeven en geholpen te komen waar ik nu ben. Dat heeft me veel moois gebracht.

Door de trainingen voel ik me fitter, sterker en heb ik m’n “oude” energie weer terug. Daardoor zit ik lekkerder in m’n vel en door de bewustwording van de coaching wordt het maken van groeikeuzes steeds makkelijker.

Doe wat je moet doen. Dan komt de rest vanzelf!”

- Lennie van Wijk
Bedrijf

Wij organiseren spetterende kinderactiviteiten en maken diverse ballondecoraties. Is het voor een buurtbarbeque, personeelsfeest, evenement in uw winkelcentrum of ander event, de kinderactiviteiten en ballondecoraties van Yep! for Kidz & Balloonz zijn overal voor inzetbaar.

Om uw feest of evenement nog completer te maken verzorgen wij ook diverse ballondecoraties. Wij verzorgen de ballondecoraties speciale prive gelegenheden zoals, Trouwen, Verjaardag, Baby. Heeft u een zakelijk evenement bent u bij ons ook op het juiste adres. Van opening tot jubileum of het aankleden van uw beursstand. Met een Ballonnenboog, Ballonnenpilaar, Heliumballonnen of een ballonnenjurk voor een promotie dame voor uw bedrijf. Alles is mogelijk, wij houden van uitdaging!