"Ik had niet gedacht dat ik zoveel kon leren van een training".

“Toen ik met het Start Growing Programma startte was ik te zwaar. Niet alleen de kilo’s in mijn lijf, maar ook in mijn hoofd voelde het zwaar.

Ik heb een druk leven: een gezin met 3 jonge kinderen, ik ben eigenaar van tekst- en vertaalbureau SBV Anderetaal, ik heb familie en vrienden met wie ik tijd wil doorbrengen én ik heb tijd voor mezelf nodig.

Als ik dan eindelijk tijd voor mezelf had ’s avonds beloonde ik mezelf met eten en ik sportte al jaren niet. Daarom had ik te weinig energie voor alles wat ik zo graag wilde doen.

Daar kwam verandering in toen ik startte met het Start Growing Programma, ik voelde mij steeds fysiek en mentaal sterker en fitter worden. Daarnaast werd ook mijn hoofd getraind tijdens de fysieke training: je leert o.a. communiceren, focussen, doorzetten.

Ook had ik last van uitstelgedrag. Dingen die ingewikkeld/zwaar lijken, stelde ik vaak uit. Maar daardoor werden ze alleen maar zwaarder.

Ik had van tevoren niet gedacht dat je zoveel kunt leren van een workout en door de coaching ben ik bewust geworden van niet werkbaar gedrag, daardoor heb ik patronen kunnen doorbreken en sta ik waar ik nu sta. Het Start Growing programma was voor mij echt de start van de nieuwe Ingeborg.

Ik ben inmiddels -6 fysieke kilo’s lichter en ook mijn hoofd voelt kilo’s lichter.”

- Ingeborg Meinders
Bedrijf

Ben jij ook klaar met al die blabla?
Zinnen die je 3 keer moet lezen en dan nog niet snapt. Gebakken lucht. Vertalingen die de juiste nuance missen en de boodschap van het origineel maar voor 75% overbrengen. Daar wil jij niet mee aankomen. En dat hoeft ook niet. 

Het kan ook vlot leesbaar en overtuigend. Helder en met precisie geformuleerd. Je organisatie vaart daar wel bij en het bespaart kosten.

sbv anderetaal helpt je graag om dit te bereiken