Ed

"Ik gun iedereen het Start Growing Programma"

"Ik ben zo blij dat ik de switch heb durven maken, ik had 17 jaar niet gesport en als ondernemer die altijd kijkt naar kansen en mogelijkheden ben ik erg druk, heb ik een heel leuk gezin maar… er mistte focus en scheiding tussen werk en gezin en de juiste balans hierin. Ik heb bewust tijd voor mezelf vrijgemaakt, dat was de eerste stap.

Een gezonde leefstijl, trainen en je eigen afspraken nakomen binnen de fundamentele pijlers, het klinkt heel simpel maar het ook daadwerkelijk doen, daar heb ik nu de handvaten voor gekregen. Mijn gewicht is sinds jaren weer onder de 80 kilo, door de trainingen kan ik mijn hoofd leegmaken en ervaar ik veel meer energie, focus en fitheid om goed te kunnen presteren binnen mijn onderneming, gezin, tijd voor mezelf en hierin de juiste balans houden.

Mijn slaap is weer op orde en ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd en ik zit niet meer zo in mijn hoofd ‘Dit moet ik nog doen etc’ als ik bij mijn gezin ben. Ik ben blij dat ik de switch heb durven maken. En.. de nieuwe doelen zijn alweer gemaakt!"

- Ed de Jong
Bedrijf

DUTCH WASTE is expert op het gebied van maritieme en industriële reiniging en het inzamelen en verwerken van afvalstoffen. Jarenlange ervaring en expertise in het complexe milieuvakgebied worden ingezet om iedere klant de juiste oplossing te bieden. Professioneel en met een no-nonsense mentaliteit, op een effectieve veilige manier met gebruik van milieuvriendelijke middelen.