"Ik ervaar meer energie om eens lekker met de kinderen te stoeien en spelen."

"Op uitnodiging ben ik meegegaan naar een proeftraining, tijdens en na afloop van de training viel bij mij het kwartje dat er echt iets moest gebeuren aan mijn fysieke en mentale gezondheid. En uiteindelijk ben ik gestart met het Start Growing Programma. Vooraf had ik niet gedacht dat het zoveel invloed zou hebben. Ik ben veel fitter zowel fysiek als mentaal. Concentratie en focus is enorm verbeterd en door middel van de coaching kom ik veel krachtiger over.

Inmiddels ben ik circa 10kg afgevallen waardoor je ineens tot veel meer in staat bent. Mijn uithoudingsvermogen is met waar ik vandaan kwam en waar ik nu sta met enorme sprongen vooruit gegaan en gaat ook nog steeds vooruit. Mijn concentratie en focus is enorm verbeterd. Ik ben veel meer aanwezig en kan beter luisteren zowel zakelijk als privé.

Ik ben veel minder vermoeid, heb veel meer energie om nieuwe dingen te ondernemen en ik heb beter inzicht in waar ik stond en nu sta. Ook na het werk ervaar ik meer energie om eens lekker met de kinderen te stoeien en spelen.”

- Dirk van Wijngaarden