"Ik ben nu een fitte moeder die veel zelfverzekerder is en ik mag er zijn."

"In juni 2020 ben ik bevallen van mijn derde kindje. De zwangerschap was lichamelijk behoorlijk pittig. Na mijn zwangerschapsverlof was ik er echt helemaal klaar mee, het roer moest om! Ik wilde aan mijzelf gaan werken, sporten, afvallen en vooral fitter worden.

Mijn moeder wilde ook aan zichzelf gaan werken door meer te gaan bewegen met behulp van sport. Alleen voor haar was dit niet zo gemakkelijk, mijn moeder was herstellende van borstkanker. Na dit zware traject had ze daar dus extra begeleiding bij nodig. Na een goed gesprek zijn we met vol goede moed begonnen aan het Start Growing Programma. Alles wordt echt afgestemd op jou als persoon en op jouw niveau, wat echt super is!

Heel eerlijk, ik vond het best spannend! De eerste ontmoeting met al je gelijkgestemde en er gaat dan van alles door je hoofd op dat moment. Precies met deze gedachtes ga je aan de gang.

Waarom heb ik die gedachtes en hoe komen ze tot stand? Waar sta ik en wie wil (of moet) ik zijn.

Na 3 maanden kan ik wel zeggen dat ik er echt iets aan heb gehad. Ik ben veel zekerder geworden en heb veel meer zelfvertrouwen, ik ben -8,5 kg afgevallen en voel me fitter. Ik sta nu meer mijn mannetje, en zeg vaker ‘NEE’ (dat was voor sommige toch echt even wennen). IK MAG ER ZIJN… en vooral dat gevoel en die gedachtes maken me sterker.

En mijn moeder…, die doet het super! Ze is veel fitter geworden en heeft veel meer energie. Ze kwam van niets zoals ze het altijd zelf zegt en nu moet je haar eens zien echt een BIKKEL!

Je kan alles bereiken als je het maar wil en er voor openstaat. Ben ik er al? Nee zeker nog niet… Ik blijf mijzelf uitdagen, doelen stellen en vooral mijzelf ontwikkelen.”

- Danielle Bovekerk - Mc Donalds Hardinxveld en Alblasserdam