Next Level Programma
Liever dit programma
één op één volgen?
Next level personal programma

Programma

Onze performance coaching legt de nadruk op transformatie van jouw zakelijke en persoonlijke houding. Zodat de keuzes die je maakt leiden tot het behalen van de doelen die je hebt gesteld. Je bent zelf bereid het werk te verzetten wat nodig is om de volgende stap te zetten.

Basis

Dit doen we door te werken aan je innerlijke houding. Wie ben je? Wat is jouw basis en hoe kan je verder bouwen aan jouw potentie? Grip op de kwaliteit van jouw leven, meer focus, eigen grenzen bewaken en zaken loslaten. Je leeft bewust en je bent écht aanwezig in een gesprek. Met je cliënten, je medewerkers, je partner en met je kind. Je staat in je kracht en bent beter in staat bewuste keuzes te maken in je zakelijke en persoonlijk leven zodat krachtige resultaten volgen.

Voor wie?

Ondernemer

Succes creëren en de balans bewaren tussen je zakelijke en persoonlijke leven? Vind je het een uitdaging als ondernemer, partner en ouder je werk en je persoonlijke leven op elkaar af te stemmen? In een overzichtelijk jaarprogramma helpt performance & business coach Agnes Vleugel jou je te ontwikkelen in ondernemen, krachtig leiderschap en effectief communiceren met je medewerkers en je cliënten.

Zo haal je optimaal resultaat uit je zakelijke en persoonlijke leven én bewaar je de balans tussen werk en privé. De basis is het belangrijkste: met het Next Level Programma leg jij het fundament voor wie je bent en voor het behalen van je doelen. Focus op zaken waar je controle over hebt en verantwoordelijkheid nemen voor je handelingen.

Inhoud

Ondernemen is blijven bewegen om krachtige resultaat te behalen: stilstand staat gelijk aan achteruitgang. Ons Next Level Programma helpt je te blijven groeien als ondernemer en als persoon. Wanneer je dit programma doorloopt weet je wie je bent, hoe je doelen behaalt en hoe je onwerkbare patronen en gewoontes doorbreekt.

Aandachtspunten

  • Leiderschap

  • Krachtig communiceren

  • Effectief Luisteren

  • Delegeren en loslaten

  • Managen op afspraken

Wat krijg je

  • Twaalf keer per jaar een dagdeel performance coaching
  • Focus op de basis: jijzelf!
  • Tussentijdse coaching momenten
  • Selecte groep gelijkgestemden, maximaal acht deelnemers
  • Werkmap met krachtige content
Meld je aan voor het 'Next Level Programma'
Veelgestelde vragen
Wat is de investering van dit programma?

Dit programma is alleen op aanvraag en na het in kaart brengen van de specifieke doelen. Daarom is het een vereiste om eerst een performance sessie bij te wonen.

Wanneer start dit programma

Dit programma start altijd in overleg, en heeft geen vast startmoment.

Samen doelen bereiken?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!