Next Level Personal programma

Programma

Heeft coaching in een groep niet je voorkeur en heb je specifieke uitdagingen en doelen? Dit Next Level Personal Programma is op maat gemaakt en specifiek gericht op jouw individuele doelen en de resultaten die je voor ogen hebt.

Basis

Dit doen we door te werken aan je innerlijke houding. Wie ben je? Wat is jouw basis en hoe kan je verder bouwen aan jouw potentie. Grip op de kwaliteit van jouw leven, meer focus, eigen grenzen bewaken en zaken loslaten. Je leeft bewust en je bent écht aanwezig in een gesprek. Met je cliënten, je medewerkers je partner en met je kind. Je staat in je kracht en bent beter in staat bewuste keuzes te maken in je zakelijke en persoonlijk leven zodat krachtige resultaten volgen.

Voor wie

Ondernemer

Succes creëren en de balans bewaren tussen je zakelijke en persoonlijke leven? Ben jij als ondernemer trots op je groeiende organisatie? Heb je een krachtig sociaal leven en is privé alles op orde? Wanneer je het een uitdaging vindt jouw ambities in je zakelijke en persoonlijke leven naar het volgende niveau te tillen, helpt ons Next Level Personal Programma je die stap te zetten.

Zo haal je optimaal resultaat uit je zakelijke en persoonlijke leven én bewaar je de balans tussen werk en privé. De basis is het belangrijkste: met het Next Level Personal Programma leg jij het fundament voor wie je bent en voor het behalen van je doelen. Krachtig op zaken waar je controle over hebt en verantwoordelijkheid nemen voor je handelingen.

Inhoud

Ondernemen is blijven bewegen om krachtige resultaat te behalen: stilstand staat gelijk aan achteruitgang. Ons Next Level Programma helpt je te blijven groeien als ondernemer en als persoon. Wanneer je dit programma doorloopt weet je wie je bent, hoe je doelen behaalt en hoe je onwerkbare patronen en gewoontes doorbreekt.

Aandachtspunten

  • Leiderschap

  • Krachtig communiceren

  • Effectief Luisteren

  • Delegeren en loslaten

  • Managen op afspraken

Wat krijg je

  • Eén keer per kwartaal een dagdeel een sit down
  • Een jaar lang één keer per week performance coaching
  • Tussentijdse coaching momenten
  • Werkmap met krachtige content
  • Resultaat
Meld je aan voor het 'Next Level Personal programma'
Veelgestelde vragen
Wat zijn de kosten van dit programma

Dit programma is alleen op aanvraag en na het in kaart brengen van de specifieke doelen. Daarom is het een vereiste om eerst een performance sessie bij te wonen.

Wanneer start dit programma

Dit programma start altijd in overleg, en heeft geen vast startmoment.

Zijn jullie aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland?

Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl!

Logo Bedrijfsfitness Nederland

Samen doelen bereiken?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!