'No excuses' Coaching

"Are you
ready for
transformation?"

Op een zwakke fundatie kun je niet bouwen en toch... blijven de meeste mensen bouwen op een zwak fundament en hopen, wensen en willen dat het deze keer echt wel lukt. Teleurgesteld stoppen ze weer èn is er weer bewijs en bevestiging dat ze 'eenmaal zo zijn'. Ze geven deze poging weer op en hopen weer te starten wanneer het juiste moment er is. Welkom in de wereld van frustratie, stress en geen resultaat.

WAKE UP!

Mensen onderschatten vaak hoeveel impact je op je fysiek, persoonlijk en zakelijk leven kan maken. Als je je bewust bent van alle excuses en redenen die vaak verzonnen worden en daar nu eens integer en brutaal eerlijk naar gaat kijken en handelen. Hoe ziet je leven er dan uit?

"Sta je op het speelveld of
zit je op de tribune?"


"Wie je bent bepaald wat je doet en wat je niet doet."

Wanneer iemand zegt; 'Ik ben nu eenmaal; een pleaser, een bourgondiër, geen prater, niet sportief, niet commercieël, iemand die geen 'nee' kan zeggen etc.' is dat het beeld, geloof, overtuiging of idee wat ze onbewust over zichzelf hebben. Dit is gecreëert en aangenomen als waarheid maar is dat ook zo?

Nee! Je wordt niet geboren als een 'bourgondiër', als een 'niet sporter', een 'pleaser' of een 'niet prater'. Je bent zo gevormd door de jaren heen, door je ervaringen, je opvoeding etc. en je hebt NU de keuze om hierin verandering te brengen.

'Ik ben....' omschrijft wie je bent en dit is jouw inner stance (innerlijke houding).

Een innerlijke houding is de (onbewuste) houding die je aanneemt in het leven. Het bepaalt hoe jij je leven leidt, welke keuzes je maakt, en hoe je ‘bent’ ten opzichte van jezelf, anderen om je heen en de uitdagingen die op je pad komen. Simpel gezegd is dit “wie jij bent”.

Tot nu toe is deze houding onbewust gecreëerd en dat bepaalt hoe je verschijnt richting jezelf, richting anderen en richting het leven in het algemeen. De dingen die je doet en niet doet, de dingen die je zegt en niet zegt.

Kies je vaak voor comfort, de makkelijke weg? Doe je pogingen, maar behaal je nooit het beoogde doel?

Om blijvend je fysieke, persoonlijke en zakelijke doelen te behalen, is het noodzakelijk om echte transformatie te ondergaan en je innerlijke houding bewust te kiezen. Het gaat hier om het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw leven en dat je iemand bent die gaat doen wat je moet doen ondanks discomfort, angst of onzekerheid.

In onze performance coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van jouw innerlijke houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt resultaat mee gaat creëren.  Resultaat wat impact maakt op je gezondheid, de kwaliteit van je persoonlijk en zakelijk leven.

Helaas, we houden je hand niet vast om van de tribune naar het speelveld te gaan. Je kiest zelf om het spel op het speelveld te spelen en je bent bereid  het werk te doen wat nodig is.

Daar waar de meeste coaches de focus leggen op WAT je moet doen (heel eerlijk, dat weet je allang) ligt bij onze performance coaching de focus op jou bewust maken van de keuzes die je hebt en maakt en WIE je daarvoor moet zijn. Welke gewoontes en patronen je kan of moet doorbreken, zodat resultaat volgt.

Dit doen we door te werken aan je innerlijke houding, 'Wie je bent',  jouw fundatie en om steeds verder te kunnen bouwen is allereerst een sterke mentale fundering nodig.

Performance coaching is altijd gericht op resultaat creëren, dat wat er nog niet is maar wat wel in de toekomst gecreëert gaat worden en niet op het helen van het verleden.

Wij transformeren levens sinds 2014, welkom bij Growing®.

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij en onze programma's voor jou zouden kunnen betekenen? Je bent altijd welkom voor een kennismaking.