Je gaat werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf met structuur en focus
Maart en Mei 2023
Maximaal 4 deelnemers VOL= VOL
€ 1295,00 (excl. BTW)

Een krachtige publieke identiteit is de basis voor een krachtige business

Inhoud 

De studio organisatie bestaat uit een deskundige leider (team) die samenwerkt en om een bepaald doel (resultaat) te behalen voor de member. Het onderscheidende vermogen van de studio is de levensader.

Vanuit een krachtige publieke identiteit, weet je nu wie je moet zijn en wil je je onderscheidend vermogen ook krachtig en effectief communiceren naar de juiste doelgroep.

Ook staat in deze opleiding de persoonlijke coaching centraal. De intensiteit van deze opleiding bepaalt dat er maximaal 4 deelnemers kunnen inschrijven.

 Welke onderwerpen worden behandeld:

 • Het onderscheidend vermogen (waarde propositie) van jouw studio bepaalt of een klant bij jou komt trainen of niet.
 • Het onderscheidend vermogen is de basis welke doelgroepen je kan (moet) benaderen.
 • Met jouw studio onderscheidend vermogen moet je de gewenste doelgroepen benaderen via de juiste doelgerichte communicatie kanalen.
 • Een zorgvuldige customer care zorgt voor het behoud van jouw klanten.

 Wat maakt de coaching uniek in deze opleiding:

 • Maak de switch van ‘tevreden zijn met inzichten’ naar ‘alleen het resultaat telt’.
 • Waarom ‘later’ codetaal is voor nooit.
 • De basis van integriteit.
 • Persoonlijke coaching. 

Wat is je resultaat na deze opleiding:

 1. De studio basis kernwaarden is de rode draad wat de ondernemer & trainer(s) altijd moeten borgen, in combinatie met het onderscheidend vermogen van jouw studio.
 2. Je hebt inzicht welke doelgroepen via welke communicatie kanalen moeten worden benaderd. Customer care is de start voor de continuïteit van jouw studio.
 3. Je bent in staat om krachtige afspraken met jezelf én je omgeving te maken.
 4. De basis kernwaarden van wie je moet zijn is de gamechanger, je creëert resultaat en je groeit, als persoon en ondernemer maar ook naar je (potentieel) netwerk toe.
 5. Je gaat werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf met structuur en focus.

Wat is je investering voor deze opleiding?

 • 3 dagdelen
 • € 1295,00 (excl. BTW)
 • Maximaal 4 deelnemers
 • Locatie is bij Overload in Zoetermeer
 • Deze opleiding kan pas gevolgd worden als de opleiding 2 succesvol is afgerond

Waarom de Growing Business Academy?

Zie én weet je dat er meer uit je training studio valt te halen? En wil je door naar het volgende level zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

Kun je als eigenaar van een training studio wel een 'schop onder je kont' en de handvaten gebruiken zodat je die krachtige ondernemer bent wie je moet zijn om jouw financieel resultaat te behalen?

Met de 5 afzonderlijke opleidingen van de Growing Business Academy (je kiest dus zelf het tempo) maak je de kickstart van strategische groei binnen de fundamentele pijlers van je training studio uiteraard met rust en overzicht en in de juiste balans.

Door middel van deze opleidingen en samen in combinatie met onze 'No Excuses' Coaching, ben je in staat om in een aantal maanden tijd, een heel krachtig, effectief en energiek persoonlijk en gezond financieel zakelijk fundament te creëren.

In onze coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van trainer naar jouw krachtige innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt (financieel) resultaat mee gaat creëren. 

Meer over 'No Excuses' Coaching    

Wat maakt deze Academy in de Sport & Health branche uniek?

Wij helpen jou van expert en specialist in jouw trainings vakgebied naar strategisch ondernemerschap, zodat je met een gezonde financiële basis met structuur, focus, rust kan ondernemen.

Dat jij die krachtige leider bent richting je team van trainers zodat jij aan je trainingsstudio of box kunt gaan werken in plaats van veel trainingen zelf blijven geven.

We werken altijd vanuit onze 5 unieke Growing Business opleidingen en dit zijn tevens de fundamentele pijlers van jouw bedrijf:

  1. Je financiële in en overzicht (Return of Investment)
  2. Wie je bent als ondernemer (publieke identiteit)
  3. Je organisatie
  4. Je operations
  5. Strategisch ondernemen

Onze academy heeft een eigen en unieke opbouw en je kunt deze pijlers op je eigen tempo kan doorlopen. Onze ervaring is wel wanneer je alle 5 pijlers opeenvolgend hebt doorlopen, je hierin de meest effectieve strategische stappen in amper een aantal maanden binnen je training studio gaat implementeren met geweldig (financieel) resultaat als gevolg.

Perfomance & Business Coach Agnes Vleugel, heeft jarenlange ervaring in de sport & health branche en weet exact wat ervoor nodig is om te transformeren van een Personal Trainer & Coach naar een strategische ondernemer.  Ze is eigenaar van de succesvolle training & coaching studio Growing® en heeft een effectief team van trainers.

De opleidingen worden gegeven bij OVERLOAD WORLDWIDE in Zoetermeer. Overload Worldwide™ is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat. Overload is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

Ben je geen personal trainer maar ben je als ondernemer wel getriggerd? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Ook voor Franchising, check daarvoor www.winstacademy.nl

Maart en Mei 2023
Maximaal 4 deelnemers VOL = VOL

Zet die volgende stap van Personal Trainer naar ondernemer

Meld je aan voor de opleiding van de Growing Business Academy
Welke pijlers wil je nog meer volgen?

Zij gingen je voor

"De combinatie van WIE je moet zijn als ondernemer en strategisch ondernemerschap is uniek".

"Stress is vaak niet een gevolg van teveel dingen maar een gevolg van te weining overzicht en structuur. Een mooie ervaring om de dingen die je eigenlijk als weet, te gaan doen, met ongelofelijk resultaat".

"Effectief leidinggeven en krachtige communicatie zorgt voor resultaat binnen de organisatie".

"Ik was altijd 'druk' maar ja waarmee? Nu heb ik de structuur gecreëerd en dit zorgt voor groei op alle fronten en ik werk nu AAN mijn bedrijf ipv IN mijn bedrijf".

"Ik heb in die weken meer groekeuzes gemaakt dan in de afgelopen 3 jaar".

"Ik ben niet meer bezig met iedere dag brandjes blussen en laat me niet meer leiden door negatieve en onzekere gedachten. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben bewuster van mijn eigen kracht".

"Strategische groei met angst ipv op automatische piloot".

"Waar ik mij voorheen liet leiden door angst en onzekerheid, ben ik nu iemand die  strategische stappen maakt in mijn ondernemening met structuur en een vanuit krachtige houding."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.