Wie ben jij als ondernemer?
Februari & april 2023 
Maximaal 4 deelnemers VOL= VOL
€ 1295,00 (excl. BTW)

Een krachtige publieke identiteit is de basis voor een krachtige business

Inhoud

Deze opleiding maakt het interessant om na te denken over wie jij bent als ondernemer en wat jouw drijfveren zijn. Een krachtige publieke identiteit bepaalt wie jij bent en hoe succesvol je bent als ondernemer in de Sport & Health branche. Om een krachtige leider te zijn, moet je krachtig en effectief omgaan met anderen.

 Niet alleen richting je team, je (potentiële) leden/members maar ook met je partner, familie en met wie je kiest te omringen. De intensiteit van deze opleiding bepaalt dat er maximaal 4 deelnemers kunnen inschrijven.

 Welke onderwerpen worden behandeld:

 • Jouw identiteit als studio eigenaar, ook wel publieke identiteit genoemd, is wat jou uniek maakt.
 • Ambitieuze studio ondernemers stellen duidelijke doelen voor zichzelf.
 • Jouw ondernemerscompetenties vergroten jouw concurrentiekracht.
 • Persoonlijke SWOT analyseert je sterke,- zwakke punten, potenties en uitdagingen.
 • Studio kernwaarden zijn de waarden die voor jou en jouw studio belangrijk zijn, die aansluiten op de kern van jouw studio en die tot uiting komen in het gedrag van jou en/of jouw trainers.
 • Evaluatie van de onderwerpen van deze opleiding.

 Wat maakt de coaching uniek in deze opleiding:

 •  Alles start met bewustwording, dus ook met wie je bent en hoe jij jezelf ziet. Wanneer je niet bewust werkt aan jouw eigen fundament gaat alle kennis die je hebt en leert niets voor je doen.
 • Het start met het leren 'shiften' van wie je bent en wie je moet zijn. Dit is geen trucje wat je leert maar dit is net als fysiek training, het (blijven) oefenen en implementeren.
 • Een echt commitment zorgt dat je gaat doen wat je moet doen.
 • Persoonlijke coaching.

 Wat is je resultaat na deze opleiding:

 1.  Jij weet wat jouw persoonlijke én zakelijke kernwaarden zijn, en je bent in staat iemand te zijn die doet wat nodig is om resultaat te creëren.
 2. Je bent in staat om een werkbare publieke identiteit aan te nemen op ieder moment.
 3. Je krijgt alle handvaten en tools en je kunt direct alle kennis die je leert toepassen.
 4. Commitment zorgt ervoor dat je gedrag en acties gaat veranderen zodat je je doelen gaat behalen, wat weer zorgt voor financieel resultaat.
 5. Je ervaart rust en structuur.

Wat is je investering voor deze introductie ?

 • 3 dagdelen
 • € 1295,00 (excl. BTW)
 • Maximaal 4 deelnemers
 • Locatie is bij Overload in Zoetermeer
 • Deze opleiding kan pas gevolgd worden als opleiding 1 succesvol is afgerond

Waarom de Growing Business Academy?

Zie én weet je dat er meer uit je training studio valt te halen? En wil je door naar het volgende level zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

Kun je als eigenaar van een training studio wel een 'schop onder je kont' en de handvaten gebruiken zodat je die krachtige ondernemer bent wie je moet zijn om jouw financieel resultaat te behalen?

Met de 5 afzonderlijke opleidingen van de Growing Business Academy (je kiest dus zelf het tempo) maak je de kickstart van strategische groei binnen de fundamentele pijlers van je training studio uiteraard met rust en overzicht en in de juiste balans.

Door middel van deze opleidingen en samen in combinatie met onze 'No Excuses' Coaching, ben je in staat om in een aantal maanden tijd, een heel krachtig, effectief en energiek persoonlijk en gezond financieel zakelijk fundament te creëren.

In onze coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van trainer naar jouw krachtige innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt (financieel) resultaat mee gaat creëren. 

Meer over 'No Excuses' Coaching    

Wat maakt deze Academy in de Sport & Health branche uniek?

Wij helpen jou van expert en specialist in jouw trainings vakgebied naar strategisch ondernemerschap, zodat je met een gezonde financiële basis met structuur, focus, rust kan ondernemen.

Dat jij die krachtige leider bent richting je team van trainers zodat jij aan je trainingsstudio of box kunt gaan werken in plaats van veel trainingen zelf blijven geven.

We werken altijd vanuit onze 5 unieke Growing Business opleidingen en dit zijn tevens de fundamentele pijlers van jouw bedrijf:

  1. Je financiële in en overzicht (Return of Investment)
  2. Wie je bent als ondernemer (publieke identiteit)
  3. Je organisatie
  4. Je operations
  5. Strategisch ondernemen

Onze academy heeft een eigen en unieke opbouw en je kunt deze pijlers op je eigen tempo kan doorlopen. Onze ervaring is wel wanneer je alle 5 pijlers opeenvolgend hebt doorlopen, je hierin de meest effectieve strategische stappen in amper een aantal maanden binnen je training studio gaat implementeren met geweldig (financieel) resultaat als gevolg.

Perfomance & Business Coach Agnes Vleugel, heeft jarenlange ervaring in de sport & health branche en weet exact wat ervoor nodig is om te transformeren van een Personal Trainer & Coach naar een strategische ondernemer.  Ze is eigenaar van de succesvolle training & coaching studio Growing® en heeft een effectief team van trainers.

De opleidingen worden gegeven bij OVERLOAD WORLDWIDE in Zoetermeer. Overload Worldwide™ is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat. Overload is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

Ben je geen personal trainer maar ben je als ondernemer wel getriggerd? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Ook voor Franchising, check daarvoor www.winstacademy.nl

Februari & april 2023
Maximaal 4 deelnemers VOL = VOL

Zet die volgende stap van Personal Trainer naar ondernemer

Meld je aan voor de opleiding van de Growing Business Academy
Welke pijlers wil je nog meer volgen?

Zij gingen je voor

"De combinatie van WIE je moet zijn als ondernemer en strategisch ondernemerschap is uniek".

"Stress is vaak niet een gevolg van teveel dingen maar een gevolg van te weining overzicht en structuur. Een mooie ervaring om de dingen die je eigenlijk als weet, te gaan doen, met ongelofelijk resultaat".

"Effectief leidinggeven en krachtige communicatie zorgt voor resultaat binnen de organisatie".

"Ik was altijd 'druk' maar ja waarmee? Nu heb ik de structuur gecreëerd en dit zorgt voor groei op alle fronten en ik werk nu AAN mijn bedrijf ipv IN mijn bedrijf".

"Ik heb in die weken meer groekeuzes gemaakt dan in de afgelopen 3 jaar".

"Ik ben niet meer bezig met iedere dag brandjes blussen en laat me niet meer leiden door negatieve en onzekere gedachten. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben bewuster van mijn eigen kracht".

"Strategische groei met angst ipv op automatische piloot".

"Waar ik mij voorheen liet leiden door angst en onzekerheid, ben ik nu iemand die  strategische stappen maakt in mijn ondernemening met structuur en een vanuit krachtige houding."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.