Leer ondernemen vanuit inzicht en data in plaats vanuit gevoel
Start 2023 
Maximaal 5 deelnemers VOL= VOL
€ 975,00 (excl. BTW)

Tijdens deze opleiding ligt 100% de focus op de implementatie van wat je hebt geleerd

Inhoud

Leer ondernemen vanuit inzicht en data en niet meer vanuit gevoel, onwetendheid, onzekerheid of angst. Veel trainers ondernemen vanuit gevoel of laten zich leiden door de waan van de dag en hebben niet altijd de financiële cijfers volledig inzichtelijk. In deze opleiding ervaar je wat de kracht én noodzaak is van een financieel dashboard.

Tijdens deze opleiding ligt 100% de focus op de implementatie van wat je hebt geleerd.

We zoomen naast de financiële coaching, ook in op jou al ondernemer: 'Wie moet je zijn?’  ‘Welke obstakels staan er in de weg om het resultaat te creëren wat jij voor ogen hebt?’

 Welke onderwerpen worden behandeld:

 • Hoe maak ik een Financieel over- en inzicht die ik ook begrijp.
 • Hoe stel ik een Financiële planning op.
 • De handvatten om op een werkbare manier inzicht te krijgen in je financiën.
 • Wat is de ROI van je studio (Return On Investment).
 • Het verschil tussen investeringen en kosten.
 • Wanneer kan ik een trainer aannemen.
 • Financiële coaching.

Wat maakt de coaching uniek in deze opleiding:

 • De reden waarom mensen niet kiezen en dus geen resultaat creëren.
 • Handvatten om de kennis te implementeren.
 • Het interne gesprek zichtbaar maken.
 • Persoonlijke coaching.

Wat is je resultaat na deze opleiding: 

 1. Jouw Financiële Dashboard is in kaart gebracht en je ziet welke investeringen je hebt gemaakt. Denk aan opleidingen etc., welke inkomstenbronnen je hebt en denk dan aan supplementen, merchandise en programma’s.
 2. Wat je beheersbare kosten zijn en wat je operationele winst is.
 3. Je hebt een inzicht in je netto Return On Investment.
 4. Je hebt de handvatten om de kennis te implementeren.
 5. Je hebt de bewustwording in hoe het interne gesprek werkt en tools hoe je dit kunt toepassen in je persoonlijk en zakelijk leven.
 6. Je ervaart de power van kiezen i.p.v. willen en ziet wat voor impact dit kan maken op je Financieel Dashboard.

Wat is je investering voor deze opleiding?

 • 3  dagdelen
 • € 975,00 (excl. BTW)
 • Maximaal 5 deelnemers
 • Locatie is bij Overload in Zoetermeer
 • Start 2023 
 • Deze opleiding kan pas gevolgd worden als de introductie succesvol is afgerond

Waarom de Growing Business Academy?

Zie én weet je dat er meer uit je training studio valt te halen? En wil je door naar het volgende level zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

Kun je als eigenaar van een training studio wel een 'schop onder je kont' en de handvaten gebruiken zodat je die krachtige ondernemer bent wie je moet zijn om jouw financieel resultaat te behalen?

Met de 5 afzonderlijke opleidingen van de Growing Business Academy (je kiest dus zelf het tempo) maak je de kickstart van strategische groei binnen de fundamentele pijlers van je training studio uiteraard met rust en overzicht en in de juiste balans.

Door middel van deze opleidingen en samen in combinatie met onze 'No Excuses' Coaching, ben je in staat om in een aantal maanden tijd, een heel krachtig, effectief en energiek persoonlijk en gezond financieel zakelijk fundament te creëren.

In onze coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van trainer naar jouw krachtige innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt (financieel) resultaat mee gaat creëren. 

Meer over 'No Excuses' Coaching    

Wat maakt deze Academy in de Sport & Health branche uniek?

Wij helpen jou van expert en specialist in jouw trainings vakgebied naar strategisch ondernemerschap, zodat je met een gezonde financiële basis met structuur, focus, rust kan ondernemen.

Dat jij die krachtige leider bent richting je team van trainers zodat jij aan je trainingsstudio of box kunt gaan werken in plaats van veel trainingen zelf blijven geven.

We werken altijd vanuit onze 5 unieke Growing Business opleidingen en dit zijn tevens de fundamentele pijlers van jouw bedrijf:

 1. Je financiële in en overzicht (Return of Investment)
 2. Wie je bent als ondernemer (publieke identiteit)
 3. Je organisatie
 4. Je operations
 5. Strategisch ondernemen

Onze academy heeft een eigen en unieke opbouw en je kunt deze pijlers op je eigen tempo kan doorlopen. Onze ervaring is wel wanneer je alle 5 pijlers opeenvolgend hebt doorlopen, je hierin de meest effectieve strategische stappen in amper een aantal maanden binnen je training studio gaat implementeren met geweldig (financieel) resultaat als gevolg.

Perfomance & Business Coach Agnes Vleugel, heeft jarenlange ervaring in de sport & health branche en weet exact wat ervoor nodig is om te transformeren van een Personal Trainer & Coach naar een strategische ondernemer.  Ze is eigenaar van de succesvolle training & coaching studio Growing® en heeft een effectief team van trainers.

De opleidingen worden gegeven bij OVERLOAD WORLDWIDE in Zoetermeer. Overload Worldwide™ is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat. Overload is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

Ben je geen personal trainer maar ben je als ondernemer wel getriggerd? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Ook voor Franchising, check daarvoor www.winstacademy.nl

Start 2023 a.s. 
Maximaal 15 deelnemers VOL = VOL

Zet die eerste stap van Personal Trainer naar ondernemer

Meld je aan voor de opleiding van de Growing Business Academy
Welke pijlers wil je nog meer volgen?

Zij gingen je voor

"De combinatie van WIE je moet zijn als ondernemer en strategisch ondernemerschap is uniek".

"Stress is vaak niet een gevolg van teveel dingen maar een gevolg van te weining overzicht en structuur. Een mooie ervaring om de dingen die je eigenlijk als weet, te gaan doen, met ongelofelijk resultaat".

"Effectief leidinggeven en krachtige communicatie zorgt voor resultaat binnen de organisatie".

"Ik was altijd 'druk' maar ja waarmee? Nu heb ik de structuur gecreëerd en dit zorgt voor groei op alle fronten en ik werk nu AAN mijn bedrijf ipv IN mijn bedrijf".

"Ik heb in die weken meer groekeuzes gemaakt dan in de afgelopen 3 jaar".

"Ik ben niet meer bezig met iedere dag brandjes blussen en laat me niet meer leiden door negatieve en onzekere gedachten. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben bewuster van mijn eigen kracht".

"Strategische groei met angst ipv op automatische piloot".

"Waar ik mij voorheen liet leiden door angst en onzekerheid, ben ik nu iemand die  strategische stappen maakt in mijn ondernemening met structuur en een vanuit krachtige houding."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.