Growing Business Academy

"Van Personal Trainer en
Coach naar
ondernemer"

Je bent begonnen met ondernemen in de Sport & Health branche omdat je goed bent in wat je doet, alleen je dagen vliegen voorbij met het geven van trainingen en coaching en aan het eind van de dag heb je niet kunnen doen wat je wel wilde doen; nieuwe klanten werven of werken aan je zichtbaarheid. 

Je weet dat dit moet, maar je onderneemt niet de nodige acties, omdat je geen tijd hebt. En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.
Ergens achter in je hoofd blijft ‘hangen’ dat je nog iets moet doen. Je neemt het (onbewust) mee naar huis. Daardoor heb je thuis niet die aandacht voor je partner, je kinderen en je dierbaren. Terwijl je dit wél wilt. 

Welk programma past bij jou?

Kick-off: maart 2023

Growing your Business

Dé kickstart voor een krachtige business. Creëer een sterk fundament van je bedrijf en maak de strategische stappen die zorgen voor (financiële) groei.

Growing your Business Personal

Heeft de opleiding in een groep niet je voorkeur en heb je specifieke uitdaginen en doelen?

Waarom de Growing Business Academy?

Bij de Growing Business Academy® verleggen we grenzen. Omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. Wij zijn er voor de ambitieuze, ondernemende trainers en coaches in de Sport & Health branche die bereid zijn bewust een commitment aan te gaan om hun bedrijf naar het volgend level te tillen.

Met de opleidingen van de Growing Business Academy maak je de kickstart van strategische groei binnen de fundamentele pijlers van je training studio uiteraard met rust en overzicht en in de juiste balans. Door middel van deze opleidingen samen in combinatie met onze Performance Coaching, ben je in staat om in korte tijd, een heel krachtig, effectief en energiek persoonlijk en zakelijk fundament te creëren.

In onze Performance Coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van trainer naar jouw krachtige innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt (financieel) resultaat mee gaat creëren.

Wat maakt onze Academy uniek?

Performance & Business Coach Agnes Vleugel, heeft jarenlange ervaring in de Sport & Health branche en weet exact wat ervoor nodig is om te transformeren van een Personal Trainer & Coach naar een strategische ondernemer.  Ze is eigenaar van de succesvolle training & coaching studio Growing® en heeft een effectief team van trainers. Samen met de eigenaren van de Winst Academy maakt dit een unieke opleiding gericht op strategisch ondernemen, ondernemend gedrag en coaching waarin resultaat creëren centraal staat.

De opleidingen worden gegeven voor en bij Overload Worldwide in Zoetermeer. Overload Worldwide™ is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat. Overload is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

Start 2023

"Sta je op het speelveld of zit je op de tribune?"

Ontdek hier het Growing your Business Programma, speciaal voor de trainers en coaches in de Sport & Health branche

'Ik ben....' omschrijft wie je bent en dit is jouw inner stance (innerlijke houding). Een innerlijke houding is de (onbewuste) houding die je aanneemt in het leven. Het bepaalt hoe jij je leven leidt, welke keuzes je maakt, en hoe je ‘bent’ ten opzichte van jezelf, anderen om je heen en de uitdagingen die op je pad komen. Simpel gezegd is dit “wie jij bent”. Tot nu toe is deze houding onbewust gecreëerd en dat bepaalt hoe je verschijnt richting jezelf, richting anderen en richting het leven in het algemeen. De dingen die je doet en niet doet, de dingen die je zegt en niet zegt.

Kies je vaak voor comfort, de makkelijke weg? Doe je pogingen, maar behaal je nooit het beoogde doel?

Om blijvend je doelen te behalen, is het noodzakelijk om echte transformatie te ondergaan en je innerlijke houding bewust te kiezen. Het gaat hier om het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw leven en dat je iemand bent die gaat doen wat je moet doen ondanks discomfort, angst of onzekerheid.

In onze programma's passen we de performance coaching toe en ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van jouw innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt resultaat mee gaat creëren.  Resultaat wat impact maakt op je lifestyle, de kwaliteit van je persoonlijk en zakelijk leven.

Op een zwakke fundatie kun je niet bouwen en toch... blijven de meeste mensen bouwen op een zwak fundament en hopen, wensen en willen dat het deze keer echt wel lukt. Teleurgesteld stoppen ze weer èn is er weer bewijs en bevestiging dat ze 'eenmaal zo zijn'. Ze geven deze poging weer op en hopen weer te starten wanneer het juiste moment er is. Welkom in de wereld van frustratie, stress en geen resultaat.

Mensen onderschatten vaak hoeveel impact je op je fysiek, persoonlijk en zakelijk leven kan maken. Als je je bewust bent van alle excuses en redenen die vaak verzonnen worden en daar nu eens integer en brutaal eerlijk naar gaat kijken en handelen. Hoe ziet je leven er dan uit?

Start 2023
Bij Overload Worldwide in Zoetermeer

Wil jij als Personal Trainer en Coach de volgende stap maken?

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.