Next Level Programma
Kick off januari 2023
Maximaal 8 deelnemers VOL= VOL

Hét jaarprogramma voor de ondernemer die kiest voor the next level.

Inhoud programma

Zie en weet je dat er meer uit je zakelijke en persoonlijke leven te halen valt zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

De grootste uitdaging voor jou als ondernemer, partner en wellicht ook ouder, is het managen van je werk, je gezin, je relaties én je persoonlijke leven. Performance & Business Coach Agnes Vleugel neemt je tijdens dit unieke jaarprogramma mee in de wereld van ondernemen, krachtig leiderschap, effectief communiceren richting team van medewerkers en (potentiële) klanten en het spel van ondernemen.

Ze laat zien hoe je in de wereld van prestaties succes creëert, terwijl je de balans houdt in je zakelijke en persoonlijke leven.

In het veranderende ondernemerslandschap is het belangrijk dat je op jezelf kan bouwen, ondanks alles wat er ook gebeurt. Alles valt of staat met het creëren én doorbouwen van een krachtig fundament oftewel een krachtige publieke identiteit.

In dit programma bouw jij verder aan jouw fundament zodat je iemand bent die gaat doen wat nodig is om jouw volgende doelen te behalen. Je legt de focus op dat waar je controle op en over hebt en neemt verantwoordelijkheid om te gaan doen wat je moet doen en je laat je niet langer afleiden door omstandigheden en situaties.

Wat maakt het Growing Next Level Programma uniek?

Ondernemen is net als topsport, je moet blijven trainen en blijven werken met experts en coaches om je volgende doelen te behalen. Want of je groeit of je krimpt en stilstand betekent, achteruitgang.

Hét vervolgprogramma Growing Next Level Programma, is perfect om te blijven groeien als persoon en ondernemer en duurt 12 maanden. Na het programma weet jij wie je moet zijn om je volgende doelen te bereiken. Je weet hoe je oude, onwerkbare patronen en gewoontes in je zakelijk en persoonlijk leven doorbreekt. 

Welke onderwerpen staan sowieso centraal in dit jaarprogramma:

 • Leiderschap
 • Krachtig communiceren
 • Effectief Luisteren 
 • Weten wie je moet zijn als ondernemer om bijvoorbeeld te kunnen delegeren en loslaten
 • Managen op afspraken in plaats van verwachtingen 

In onze performance coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van jouw innerlijke zakelijke houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt resultaat mee gaat creëren.

Resultaat wat nog meer impact maakt op de kwaliteit van je persoonlijk en zakelijk leven.

Helaas, we houden je hand niet vast om van de tribune naar het speelveld te gaan. Je kiest zelf weer om het spel op het speelveld te spelen en je bent bereid  het werk te doen wat nodig is om te gaan naar the next level.

Daar waar de meeste coaches de focus leggen op WAT je moet doen (heel eerlijk, dat weet je allang) ligt bij onze performance coaching de focus op jou bewust maken van de keuzes die je hebt en maakt en WIE je daarvoor moet zijn. Welke gewoontes en patronen je kan of moet doorbreken, zodat resultaat volgt. Dit doen we door verder te blijven werken aan je innerlijke houding, 'Wie je bent',  jouw fundatie en om steeds verder te kunnen bouwen want transformatie is oneindig.

Performance coaching is altijd gericht op resultaat creëren, dat wat er nog niet is maar wat wel in de toekomst gecreëerd gaat worden en niet op het helen van het verleden.

Je staat in je eigen kracht: je bent nog meer in staat om bewuste keuzes te maken in je persoonlijk en zakelijk leven. Je krijgt grip op de kwaliteit van jouw eigen leven: je hebt meer focus, kunt grenzen beter aangeven, je leeft bewust en bent echt aanwezig in het gesprek met je kind, vriend, partner, collega.

Wat krijg ik?

 • 12 x per jaar een dagdeel performance coaching in een selecte groep
 • Focus op de basis: dat ben JIJ
 • Indien nodig tussendoor een coaching moment
 • Selecte groep met gelijkgestemden
 • Werkmap met krachtige content
 • Maximaal 8 deelnemers

Ik wil meer weten over dit jaarprogramma   

Dit programma is kleinschalig en persoonlijk, met de dynamiek van een resultaatgerichte groep met gelijkgestemden en exclusief Performance Training.

Januari 2023 a.s. 
Maximaal 8 deelnemers VOL = VOL

Growing Next Level Programma hét vervolgprogramma voor de ondernemer die kiest voor groei

Zij gingen je voor

"De perfecte volgende stap in coaching. WIE ik moet zijn om de volgende stappen te maken als ondernemer met de juiste structuur en balans".

"Net als met je fysiek moet je ook mentaal blijven trainen als persoon en ondernemer. Anders ga je makkelijk weer terug naar 'de oude ik".

"Net als een topsporter wil je blijven werken met experts die ervoor zorgen dat je nog effectiever en met snelheid je doelen gaat behalen".

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.