"Een gezonde onderneming en body"

"Vanaf het moment dat ik het programma van de Growing Business Academy volg, beginnen de dingen voor mij als ondernemer op hun plek te vallen. Hierdoor ben ik in staat om gerichter acties in te zetten en te focussen op resultaat. De schat aan kennis en ervaring vanuit het programma die ik weer kan inzetten en gericht toepassen binnen ons bedrijf maakt het programma voor mij heel waardevol.

Daarnaast lijken een gezonde onderneming en een gezonde body vaak heel verschillende werelden, maar doordat je dit business programma kan combineren met fysiek trainen en fit blijven ontstaat er echt een uniek programma dat bij mij zorgt voor balans en focus op de juiste dingen."

- Ton Bakker
Bedrijf

‘Topkwaliteit in kozijnen en zonwering’, dat is de passie waarmee KOOZ Kozijnen elke dag opnieuw particuliere en zakelijke klanten blij maakt! Uw woning of bedrijfspand staat voor een kostbare investering, waar u nog jaren plezier van wilt hebben.

En wij begrijpen dat! Het gebruiksplezier en wooncomfort dat u heeft van uw kozijnen en zonwering hangt volledig af van de kwaliteit van onze materialen, maar zeker ook van de montage hiervan.

KOOZ Kozijnen is dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen en zonwering en het plaatsen en afwerken hiervan. Daarnaast bieden wij u met ons assortiment kunststof dakgotendakkapellen en gevelbekleding de mogelijkheid om uw gevel compleet onderhoudsarm te maken. Aangenaam met u kennis te maken, uw wooncomfort is onze passie!