Growing Business Programma
April 2022 = VOL
Volgende editie start juli 2022

Kick off Growing Business Programma

Inhoud programma

Het Growing Business Programma, de kickstart van onze strategische business programma's, legt in 10 weken tijd het fundament voor strategische groei binnen je bedrijf. De focus ligt op concrete uitwerking in structuur van jouw kernactiviteiten binnen het fundament van je bedijf.

Alleen met bovenstaande kom je niet tot je gewenste resultaat, want weten wat je als krachtige leider en ondernemer moet doen maakt nog niet dat je de acties gaat doen waarvan je weet dat je die moet doen. 

In dit programma staat Performance Coaching centraal en ligt de focus op transformatie van jou als ondernemer en leider van je team zodat je alle kennis gaat implementeren met resultaat als gevolg.

Als ondernemer doorbreek je ongewenste patronen en gewoontes en werk je aan wie jij moet zijn als ondernemer en leider binnen je bedrijf en team en ben je in staat om de inzichten die je ziet en krijgt, direct te implementeren binnen je bedrijf, naar je team en (potentieële) klanten toe, met rust en overzicht.

Je werkt dus gestructureerd aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Deze unieke combinatie van strategie, ondernemend gedrag en coaching op jou als ondernemer en leider zorgt direct voor resultaat binnen je zakelijk en persoonlijk leven.

Resultaatgericht ondernemen staat centraal en je werkt concreet toe aan een strategische blauwdruk van jouw bedrijf in één model.

Het is een programma in een persoonlijke setting, met de dynamiek van een resultaatgerichte groep van maximaal 5 gelijkgestemden.

April 2022 = VOL

Kick off Growing Business Programma

"De combinatie van WIE je moet zijn als ondernemer en strategisch ondernemerschap is uniek".

"Stress is vaak niet een gevolg van teveel dingen maar een gevolg van te weining overzicht en structuur. Je gaat doen wat je  eigenlijk al weet met ongelofelijk resultaat".

"Ik heb in die 10 weken meer groekeuzes gemaakt dan in de afgelopen 3 jaar".

"Ik ben niet meer bezig met iedere dag brandjes blussen en laat me niet meer leiden door negatieve en onzekere gedachten. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben bewuster van mijn eigen kracht".

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij en onze programma's voor jou zouden kunnen betekenen? Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Veelgestelde vragen
Kan ik dit programma als ondernemer altijd volgen?

Nee. Dit klinkt misschien gek maar dit programma is niet voor iedereen, en daarmee bedoelen we dat we eerst een vrijblijvend gesprek hebben. Vanuit daar kunnen we goed bekijken of we een match zijn en of dit strategische programma echt iets voor jou is.

Wat zijn de kosten van het Growing Business programma?

Zoals al eerder gezegd, dit programma is niet voor iedereen. Daarom hebben we altijd eerst een vrijblijvend gesprek en dan kunnen we meer uitleg geven over de Business Programma's. De investering voor het Growing Business Programma is € 5000,00 excl BTW.

Wanneer start het eerstvolgende Growing Business Programma?

We starten iedere 3 maanden en de groep is voor maximaal 5 personen. Je omring je je altijd met gelijkgestemden en word je onderdeel van deze groep ondernemende mensen en bouw je ook aan je netwerk.

Zijn er meer Business Programma's?

Jazeker, alleen het Growing Business Programma is het fundament om vanuit daar strategisch en resultaatgericht door te bouwen. Het Growing Next Level Programma en Growing Your Business, zijn de opvolgende programma's waarbij je het Growing Business Model volledig master krijgt. Meer info lees je verderop de website.