Business | van Personal Trainer  naar ondernemer

"Are you ready for powerful results in your sport business?"

Wist je dat veel Personal Trainers hard en veel werken, maar geen idee hebben wat ze onderaan de streep aan geld overhouden?

Je bent personal trainer én ondernemer. Maar de verantwoordelijkheden die horen bij een eigen onderneming (denk aan: de huur van je pand, de investering in je opleidingen, de salarissen van je trainers) brengen je financieel weinig op.  Was je toch maar in loondienst gebleven…

Ah nee toch!?

Jij bent begonnen met ondernemen in de Sport & Health branche omdat je goed bent in wat je doet en je het spel van ondernemen bewust wilt spelen. Nu merk je dat je erg druk bent met zelf trainingen geven en je niet het inkomen en winst maakt wat je voor ogen had.

Je dagen vliegen voorbij met het geven van trainingen en aan het eind van de dag heb je niet kunnen doen wat je wél wilde doen: nieuwe klanten werven of echt contact hebben met je huidige klanten in je box of training studio.

Je hebt een toffe, eigen trainingsstudio. Je geeft jouw klanten op jouw eigen unieke wijze training en je wilt dat graag naar buiten brengen. Mensen moeten weten dat jij bestaat en dat ze jouw manier van training geven ervaren. Jij bent anders dan de andere sportscholen en dat wil je laten zien.

Je weet dat je bepaalde verantwoordelijkheden (trainingen) moet overlaten aan je team van trainers om je box of studio te laten groeien, zodat je zelf kunt focussen op taken die je winst vergroten: acquisitie van nieuwe klanten en behoud van bestaande klanten. 

Je weet dat dit moet, maar je onderneemt niet de nodige acties, omdat je geen tijd hebt. En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.
Ergens achter in je hoofd blijft ‘hangen’ dat je nog iets moet doen. Je neemt het (onbewust) mee naar huis. Daardoor heb je thuis niet die aandacht voor je partner, je kinderen en je dierbaren. Terwijl je dit wél wilt. 

Ook weten we uit ervaring, dat jij als personal trainer veel kennis hebt. Hiervoor heb je de nodige opleidingen gevolgd en dat is een flinke investering. Deze investering zie je (nog) niet terug in je winst (Return Of Investment) en je hebt je financieel in- en overzicht niet op orde. Het kan zijn dat je veel op gevoel doet, of dat je onzekerheid of 'angst' hebt over geld. Dat is jammer, want zo mis je de kennis om jouw deskundigheid om te zetten in winst.

Het blijft voor jou een grote uitdaging om geld te durven vragen voor jouw expertise. Als je dat wél durft, zal met je investeringen in opleidingen en mensen wél geld gaan verdienen.

Je ziet wel de kansen en mogelijkheden om te kunnen groeien met je personal training studio of box en je wilt ze pakken maar… het is je tot nu toe niet gelukt. Je mist de tijd, focus, structuur en wellicht een dosis lef en/of zelfvertrouwen. En je ziet door de bomen het bos niet meer.

Je wilt echt de stappen zetten maar met wie je nu bent, is het tot nu toe niet gelukt.

Welkom bij de Growing Business Academy.

Owner van Growing® & Perfomance Coach Agnes Vleugel, heeft jarenlange ervaring in deze branche en weet exact wat ervoor nodig is om te transformeren van een Personal Trainer naar een strategische ondernemer in een succesvolle trainingsstudio en met een effectief team van trainers.

Kies jij als personal trainer voor strategische groei?

De Growing Business Academy. Speciaal voor dè ondernemer in de Sport & Health branche die klaar is voor the next level.
Start in september a.s.

Waarom de Growing Business Academy?

Zie én weet je dat er meer uit je training studio valt te halen? En wil je door naar het volgende level zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

Kun je als eigenaar van een training studio of box wel een 'schop onder je kont' en de handvaten gebruiken zodat je die krachtige ondernemer bent wie je moet zijn om jouw financieel resultaat te behalen?

Met de 5 afzonderlijke pijlers van de Growing Business Academy (je kiest dus zelf je volgorde en het tempo) maak je de kickstart van strategische groei binnen de fundamentele pijlers van je training studio of box uiteraard met rust en overzicht en in de juiste balans.

Door middel van deze pijlers samen in combinatie met onze 'No Excuses' Coaching, ben je in staat om in een aantal maanden tijd, een heel krachtig, effectief en energiek persoonlijk en gezond financieel zakelijk fundament te creëren.

In onze coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van trainer naar jouw krachtige innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt (financieel) resultaat mee gaat creëren. 

Meer over 'No Excuses' Coaching    

Wat maakt deze Academy in de Sport & Health branche uniek?

Wij helpen jou van expert en specialist in jouw trainings vakgebied naar strategisch ondernemerschap, zodat je met een gezonde financiële basis met structuur, focus, rust kan ondernemen.

Dat jij die krachtige leider bent richting je team van trainers zodat jij aan je trainingsstudio of box kunt gaan werken in plaats van veel trainingen zelf blijven geven.

We werken altijd vanuit onze 5 unieke Growing Business pijlers en dit zijn tevens de fundamentele pijlers van jouw bedrijf:

    1. Je financiële in en overzicht (Return of Investment)
    2. Wie je bent als ondernemer (publieke identiteit)
    3. Je organisatie
    4. Je operations
    5. Strategisch ondernemen

Onze academy heeft een eigen en unieke opbouw en je kunt deze pijlers op je eigen tempo en naar eigen behoefte doorlopen. Onze ervaring is wel wanneer je alle 5 pijlers opeenvolgend hebt doorlopen, je hierin de meest effectieve strategische stappen in amper een aantal maanden binnen je training studio gaat implementeren met geweldig (financieel) resultaat als gevolg.

Ben je geen personal trainer maar ben je als ondernemer wel getriggerd? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Ook voor Franchising, check daarvoor www.winstacademy.nl

Zij gingen je voor

"De combinatie van WIE je moet zijn als ondernemer en strategisch ondernemerschap is uniek".

"Stress is vaak niet een gevolg van teveel dingen maar een gevolg van te weining overzicht en structuur. Een mooie ervaring om de dingen die je eigenlijk als weet, te gaan doen, met ongelofelijk resultaat".

"Effectief leidinggeven en krachtige communicatie zorgt voor resultaat binnen de organisatie".

"Ik was altijd 'druk' maar ja waarmee? Nu heb ik de structuur gecreëerd en dit zorgt voor groei op alle fronten en ik werk nu AAN mijn bedrijf ipv IN mijn bedrijf".

"Ik heb in die 10 weken meer groekeuzes gemaakt dan in de afgelopen 3 jaar".

"Ik ben niet meer bezig met iedere dag brandjes blussen en laat me niet meer leiden door negatieve en onzekere gedachten. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben bewuster van mijn eigen kracht".

"Strategische groei met angst ipv op automatische piloot".

"Waar ik mij voorheen liet leiden door angst en onzekerheid, ben ik nu iemand die  strategische stappen maakt in mijn ondernemening met structuur en een vanuit krachtige houding."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij en onze programma's voor jou zouden kunnen betekenen? Je bent altijd welkom voor een kennismaking.