Start Growing Programma
29 november 2022 
Maximaal 14 deelnemers VOL= VOL

Kick off Start Growing Programma

Inhoud programma

Wil jij dé kick start voor een gezonde, energieke en krachtige leefstijl?  

Als drukbezet en ambitieus persoon is het combineren van je werk, je gezin, je vrienden en je eigen ontspanning nogal een uitdaging.  Je hebt verschillende ballen in de lucht te houden, waarbij tijd voor jezelf maken, zonder schuldgevoel, er vaak bij in schiet.

Wij merken dat juist in deze tijd veel mensen behoefte hebben aan structuur, regelmaat en een stok achter de deur op het gebied van training, gezonde leefstijl en eigen ontspanning.

Wat als jij alles zou hebben in je leven: een fit, energiek en sterk lichaam, rust in je hoofd, een waardevolle relatie met je familie, vrienden en collega’s. En dat je op werk je volle potentie benut.

Je weet wel dat je gezonder moet eten, meer moet bewegen, een betere balans zou moeten hebben tussen werk en privé. Maar waarom is het je tot nu toe nog niet gelukt? Dat is de vraag waar wij antwoord op hebben. En we leren je niet alleen waarom het je niet lukt, maar ook hoe het je nu wél gaat lukken.

Welkom bij het Start Growing Programma.

Wist je dat 85% van de mensen start met dit meest succesvolle programma en hebben we maar één doel: het creëren van een functioneel, energiek en sterk lichaam met  een krachtige mindset. We starten altijd vanuit bewust verantwoordelijkheid (leren) nemen op je fysieke gezondheid en denk daarbij aan: fitter worden, meer energie ervaren, werken aan je gewicht, lekkerder in je vel zitten of je hoofd leeg maken.

Een reset, een nieuwe start voor jezelf.

Een krachtig lichaam en een sterke mindset zijn de absolute basis voor alles wat je op welk vlak dan ook wilt bereiken. Die kracht kun je direct inzetten in je persoonlijk en zakelijk leven.

In dit programma leer jij 'de knop' omzetten, zodat je iemand bent die gaat doen wat nodig is om jouw doelen te behalen. Bij ons word je iemand die stopt met (onbewust) redenen en excuses te verzinnen. Je  laat je niet langer afleiden door omstandigheden en situaties.

Wist je dat veel bedrijven (preventief) investeren in hun medewerkers? Het inzetten op fitte, energieke en krachtige medewerkers die leren omgaan met stressvolle situaties en ervaren van een hoge werkdruk, draagt enorm veel bij in het verlagen van het ziekteverzuim.

Wat maakt het Start Growing Programma uniek?

Het Start Growing Programma duurt 12 weken en na het programma weet jij wie je moet zijn om je doel te bereiken. Je weet hoe je oude, ongezonde patronen en gewoontes doorbreekt. In deze weken ga je bewust werken aan een krachtig lichaam door een gezonde lifestyle. Je krijgt bij ons fysieke trainingen in combinatie met 'No Excuses' Coaching op de mindset.

Na die 12 weken ben je een krachtige versie van jezelf.

Je staat in je eigen kracht: je bent in staat om bewuste keuzes te maken in voeding, lifestyle en je persoonlijk en zakelijk leven. Je krijgt grip op de kwaliteit van jouw eigen leven: je hebt meer focus, kunt grenzen beter aangeven, je leeft bewust en bent echt aanwezig in het gesprek met je kind, vriend, partner, collega.

Wat krijg ik?

  • Persoonlijke intake
  • Toffe kick off met de deelnemers
  • Shirt en tas
  • Werkboek, notebook en pen
  • Growing® Healthy Guide
  • Nulmeting
  • Wekelijkse coaching en trainingsmomenten
  • Begeleiding en sturing van onze coaches op het behalen van jouw doelen
  • Indien nodig tussendoor een coachingsmoment
  • Gezamelijke afsluiting

       Check de HIER voor een vrijblijvende kennismaking met dit programma.

NIEUW| Growing Next Level Programma hét vervolg programma    

Dit programma is kleinschalig en persoonlijk, met de dynamiek van een resultaatgerichte groep met gelijkgestemden. In dit programma wordt Performance Coaching toegepast. 

* We trainen nog steeds op 1,5 meter afstand.

29 november a.s. 
Maximaal 14 deelnemers VOL = VOL

Kick off Start Growing Programma

Zij gingen je voor

Stefan van Wijnen

"Ik heb geleerd om dingen te doen en niet te proberen"

Anne de Haan

"Ik heb geleerd ruimte te creëren voor mijn eigen geluk."

Wim van der Giessen

"'Doen wat nodig is' zorgt voor resultaat."

Linda Ippel

"Door de coaching en training ben ik fysiek en mentaal enorm gegroeid."

Ingeborg Meinders

"Ik had niet gedacht dat ik zoveel kon leren van een training".

Dirk van Wijngaarden

"Ik heb weer genoeg energie om na mijn werk met de kids te spelen."

Ed

Ed de Jong

"Je moet het gewoon doen en niet stoppen voordat het resultaat er is."

Danielle Bovekerk

"Ik ben nu een fitte moeder die veel zelfverzekerder is en ik mag er zijn."

Lennie van Wijk

"Ik dacht, nu is het mijn tijd."

Pieter Vink

"Na jaren hard werken en niet goed voor mezelf zorgen, werd het tijd om aan mezelf te werken".

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.

Veelgestelde vragen
Kan ik dit programma ook individueel volgen?

Dit kan zeker, maar we moeten er wel bij zeggen dat de dynamiek van een groep ontzettend waardevol is. maar we maken zeker trajecten op maat. Dus neem vooral contact op en bespreek je doelen en wensen.

Wat zijn de kosten van het programma?

Je investeert in jezelf, jouw gezondheid en jouw leven. Daarom spreken wij over een investering ipv kosten.

De investering  voor het Start Growing Programma is € 1750,- excl. BTW voor 12 weken.

*Wist je dat veel bedrijven werken met persoonsgebonden budget? Vaak kan je dit via het bedrijf vergoed krijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Wanneer start het eerstvolgende programma?

Dit meest succesvolle Start Growing Programma is een groepsprogramma en start ieder kwartaal. Echter als je nú wilt beginnen, dan zijn er altijd mogelijkheden. No excuses, start now.

Hoeveel deelnemers zitten in een groep?

Je zit met max 10 gelijkgestemden in een groep. Zijn er zaken die je liever niet in de groep wilt bespreken geef dit dan zeker aan.

Ik heb nog nooit gesport, is dit programma dat iets voor mij?

Absoluut! Je gaat twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. We stemmen de trainingen altijd af op je eigen niveau, maar iedere training is een uitdaging, waarbij je wordt geconfronteerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, daarom is ook tijdens de training persoonlijke aandacht en techniek heel belangrijk.