Growing MASTER Performance Training Programma

Inhoud programma

Ben jij 65+ en wil jij je kwaliteit van leven hoog houden en sterker en fitter worden? En zo krachtig jouw gouden jaren tegemoet gaan? Functioneel trainen is voor iedereen, ongeacht de leeftijd. In onze studio is er voor de 65+er ook zeker mogelijk om bewust hieraan te werken.

Het Growing MASTER Performance Training Programma, ons unieke fysieke trainings programma, is er speciaal voor de 65+ mensen.  Ze zijn zich bewust dat het creëren van een krachtig en vitaal lichaam de absolute basis is voor een nog krachtig leven

Je hoeft geen trainingservaring te hebben, elk niveau is welkom!  

In onze MASTER trainingen wordt er naast kracht en uithoudingsvermogen veel aandacht besteed aan balans en coördinatie en is ons doel is dat je in het dagelijks leven energiek, krachtig en zonder pijntjes kunt functioneren.

Dat je fit en energiek bent bij je kleinkinderen, dat je goed de boodschappentas kunt dragen en nog snel kan omdraaien op de fiets en dat je zonder lichamelijke klachten goed kunt functioneren in je  leven.

Resultaat creëren blijft altijd ons uitgangspunt en mocht er al een blessure aanwezig zijn is het geen probleem om te starten met trainen. Voor alles is een oplossing op elk mogelijke manier.

De MASTER is een groep mensen vol enthousiasme, dankbaarheid en niet te vergeten erg gezellig.

* Wij trainen nog steeds op 1,5 meter afstand.

Wat maakt het Growing MASTER Performance Training Programma uniek?

Je traint altijd onder begeleiding van een Performance Trainer en je gaat aan de slag met een speciaal op maat gemaakte MASTER workout. Je werkt altijd aan je eigen doelen (fysiek, voeding, lifestyle) en wekelijks wordt dit met je Performance Trainer en coach besproken. De training is altijd in een persoonlijke setting.

Wat krijg je?

  • Persoonlijke intake
  • Shirt en tas
  • Nulmeting
  • Twee keer per week een op maat gemaakte MASTER training in een kleine groep
  • Begeleiding en sturing van onze coaches op het behalen van jouw persoonlijke doelen
  • Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke blessures en fysieke uitdagingen.

Zij gingen je voor

Growing

"Dankzij de trainingen had ik een snelle revalidatie van mijn knieoperatie."

- Nellie

"Ondanks mijn leeftijd ben ik fitter en sterker dan ooit".

- Annet

"Ik kan veel meer aan en ben niet meer moe wanneer ik gespeeld heb met mijn kleinkinderen".

- X

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Wat zijn de kosten voor de Growing MASTER Performance Training?

De investering voor de Growing MASTER Performance Training is € 216,- excl. BTW per maand. Het is meer dan alleen trainen, wij werken alleen en altijd met persoonlijke doelen. De trainingen zijn ook alleen op afspraak.

Is er ook mogelijkheid voor Personal Training?

Absoluut, we werken ook met personal trajecten met onze members en maken trajecten op maat. Dus neem vooral contact met ons op en bespreek je doelen en wensen.

Ik heb een langdurige blessure, kan ik dan ook trainen?

Wij zijn opgeleid om je ook te begeleiden met een blessure en eventuele behandelingen (Mylogenics) uit te voeren. Juist trainen kan bij een blessure heel erg goed zijn. Wij zijn altijd gefocust op kwaliteit en de uitvoering van de juiste techniek en houding staat bij ons bovenaan. Wij werken altijd op basis van jouw persoonlijke situatie. Voel je vrij om met ons in gesprek te komen.

Geven jullie ook voedingsadvies?

Jazeker, daar zijn onze coaches voor. Ook in het Start Growing Programma gaan we daar verder op in. Het is alleen geen dieët en we doen dit met onze eigen Growing `Health en Lifestyleguide ter ondersteuning. We leren je bewuste gezonde keuzes maken en nemen  je mee in de wereld van voeding. Wij werken naar een resultaat dat jij langdurig in je leven kan toepassen, en niet een tijdelijke oplossing, dit is dus zeker geen dieet.