Body en lifestyle
"Create a  Powerful life".

Een krachtig leven start met een gezond en krachtig lichaam, that's it. En je hebt een eigen doel, behoeftes en uitdagingen, iedereen is anders en daarom bieden wij verschillende programma's aan. Wij staan voor persoonlijke aanpak dus we starten altijd eerst met een vrijblijvende kennismaking of een proeftraining.

Welk programma past bij jou?

Start growing programma

In augustus starten we weer

Start Growing 

Dé kickstart voor een krachtig leven. Creëer in 12 weken tijd een sterk fysiek en persoonlijk leven. Fysieke training en 'no excuses' coaching op de mindset. 

Performance
Training

Fit, energiek en krachtig worden en de sportschool vind je niks? Je traint in een kleine groep en met begeleiding op je persoonlijke doelen.

Basics in Health

De basis van een gezonder en energieker leven. Je gaat back to basic en in 8 weken tijd maak je gezond leven simpel, eenvouding en direct toepasbaar in je leven.

NT1 9711

Verdieping in voeding & suppletie

Voeding en Hormonen

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? In 12 weken tijd kun je op een natuurlijke manier invloed uitoefenen op je hormoon huishouding.

Growing

Start Growing Your TEAM

Een fit, energiek en krachtig TEAM zorgt voor een krachtige Business. Creëer d.m.v  Training en Performance Coaching een effectief en krachtig TEAM. TEAMBUILDING 2.0. 

Waarom Growing?

Bij Growing® verleggen we grenzen. Omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. Wij zijn er voor de ambitieuze en ondernemende mensen en bedrijven die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust een commitment aan te gaan om een krachtiger, energieker, sterker fysiek en leven te creëren zonder schuldgevoel en zonder zichzelf hierin te verliezen. 

We gaan ook niet voor een tijdelijke verandering in het leven, dat wat de meeste mensen doen. Nee, we gaan voor duurzaam resultaat van levens.

Wist je dat veel bedrijven investeren in fitte, energieke en krachtige medewerkers en teams? Investeer (preventief) en verlaag zo het ziekteverzuim en burn out klachten!

Deze bedrijven investeren in fitte, krachtige en energieke medewerkers

Kooz
Epc
Van der giessen
Van wijngaarden
Acero
Royal ihc
V erschoor
Ah
Nefkens
Officious
Portisa
Dutch waste

Zij gingen je voor

Ed

Ed de Jong

"Je moet het gewoon doen en niet stoppen voordat het resultaat er is."

Danielle Bovekerk

"Ik ben nu een fitte moeder die veel zelfverzekerder is en ik mag er zijn."

Dirk van Wijngaarden

"Ik heb weer genoeg energie om na mijn werk met de kids te spelen."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.