Body en lifestyle

"Create a  Powerful life".

Een krachtig leven start met een krachtig lichaam, that's it. En je hebt een eigen doel, behoeftes en uitdagingen, iedereen is anders en daarom bieden wij verschillende programma's aan. Wij staan voor persoonlijke aanpak dus we starten altijd eerst met een vrijblijvende kennismaking.

Welk programma past bij jou?

Kick-off: November 2023

Start growing programma

Dé kickstart voor een krachtig leven. Creëer een sterk fysiek en persoonlijk leven. Fysieke training en 'no excuses' coaching op de mindset. 

Growing Performance
Training

Fit, energiek en krachtig worden en de sportschool vind je niks? Wij trainen in een kleine groep met begeleiding op de persoonlijke doelen.

Growing

Growing Personal Programma

Vind je in een groep trainen niet fijn en heb je specifieke doelen? Dit programma is op maat gemaakt en specifiek gericht op jouw individuele doelen. Personal training & coaching.

Growing PHP Programma

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? 

Volgende editie start september 2023

Growing KIDS Programma

Dit programma is speciaal voor de kids die dé kickstart willen maken voor een fysiek, mentaal en sociaal sterk en krachtige ontwikkeling.

Volgende editie start september 2023

Growing TEENS Programma

Growing heeft een absoluut commitment op het creëren van een krachtige toekomst voor de jonge leiders.

Growing MASTER Programma

Ben jij 65+ en wil jij je kwaliteit van leven hoog houden en sterker en fitter worden? En zo krachtig jouw gouden jaren tegemoet gaan?
 

Waarom Growing?

Bij Growing® verleggen we grenzen. Omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. Wij zijn er voor de ambitieuze en ondernemende mensen en bedrijven die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust een commitment aan te gaan om een krachtiger, energieker, sterker fysiek en leven te creëren zonder schuldgevoel en zonder zichzelf hierin te verliezen. 

We gaan ook niet voor een tijdelijke verandering in het leven, dat wat de meeste mensen doen. Nee, we gaan voor duurzaam resultaat van levens.

Ben je benieuwd waar wij je bij kunnen helpen?
Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Zij gingen je voor

Ed

Ed de Jong

"Je moet het gewoon doen en niet stoppen voordat het resultaat er is."

Danielle Bovekerk

"Ik ben nu een fitte moeder die veel zelfverzekerder is en ik mag er zijn."

Dirk van Wijngaarden

"Ik heb weer genoeg energie om na mijn werk met de kids te spelen."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.