Body en lifestyle

"Create a  Powerful life".

NT1 9663 NT1 9663

Een krachtig leven start met een krachtig lichaam, that's it. En je hebt een eigen doel, behoeftes en uitdagingen, iedereen is anders en daarom bieden wij verschillende programma's aan. Wij staan voor persoonlijke aanpak dus we starten altijd eerst met een vrijblijvende kennismaking.

Welk programma past bij jou?

NT1 9650
Kick-off: We zijn gestart. Nieuwe kick off April 2024

Start Growing Programma

Dé kickstart voor een krachtig leven. Creëer een sterk fysiek en persoonlijk leven. Fysieke training en 'no excuses' coaching op de mindset. 

Growing Performance
Training

Fit, energiek en krachtig worden en de sportschool vind je niks? Wij trainen in een kleine groep met begeleiding op de persoonlijke doelen.

NT1 0645

Growing Personal Training Programma

Vind je in een groep trainen niet fijn en heb je specifieke doelen? Dit programma is op maat gemaakt en specifiek gericht op jouw individuele doelen. Personal training & coaching.

NT1 9711
Kick off: We zijn gestart. Nieuwe kick off April 2024

Growing PHP Programma

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? 

Growing

Start Growing Your TEAM

Een fit, energiek en krachtig TEAM zorgt voor een krachtige Business. Creëer d.m.v  Training en Performance Coaching een effectief en krachtig TEAM. TEAMBUILDING 2.0. 

Waarom Growing?

Bij Growing® verleggen we grenzen. Omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. Wij zijn er voor de ambitieuze en ondernemende mensen en bedrijven die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust een commitment aan te gaan om een krachtiger, energieker, sterker fysiek en leven te creëren zonder schuldgevoel en zonder zichzelf hierin te verliezen. 

We gaan ook niet voor een tijdelijke verandering in het leven, dat wat de meeste mensen doen. Nee, we gaan voor duurzaam resultaat van levens.

Wist je dat veel bedrijven investeren in fitte, energieke en krachtige medewerkers en teams? Investeer (preventief) en verlaag zo het ziekteverzuim en burn out klachten!

Deze bedrijven investeren in fitte, krachtige en energieke medewerkers

Kooz
Epc
Van der giessen
Van wijngaarden
Acero
Maqqie
Royal ihc
V erschoor
Ah
Nefkens
Officious
Portisa
Dutch waste

Zij gingen je voor

Ed

Ed de Jong

"Je moet het gewoon doen en niet stoppen voordat het resultaat er is."

Danielle Bovekerk

"Ik ben nu een fitte moeder die veel zelfverzekerder is en ik mag er zijn."

Dirk van Wijngaarden

"Ik heb weer genoeg energie om na mijn werk met de kids te spelen."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.