Onze methode
NT1 9686 NT1 9682
”No excuses, start growing."
Missie

Resultaat creëren is simpel. Dit vasthouden en de lat steeds hoger leggen dat is een heel andere uitdaging. Dat is waar de meeste mensen moeite mee hebben: niet het gewenste resultaat bereiken, terwijl je dat wél belangrijk vindt. Om je resultaat vast te houden en steeds verder aan jezelf te bouwen heb je allereerst een sterke fysieke en mentale fundering nodig.

Wij helpen je hierbij zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen.  No excuses en doen wat nodig is, dat creëert resultaat.

Een krachtig en gezond lichaam creëert een krachtig leven. Het is de basis van succes op elk vlak van je leven, zowel binnen je persoonlijke relaties als zakelijke relaties. Het zorgt voor meer (mentale) energie, een betere focus en structuur, je staat op 'aan' binnen je relaties in plaats van 'uitgecheckt' en er is meer effectiviteit en structuur binnen je werk of bedrijf. 

Wij zijn er voor de mensen die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust verantwoordelijkheid te nemen en die gaan voor resultaat.

Daar waar de meeste coaches de focus leggen op WAT je moet doen (heel eerlijk, dat weet je allang) ligt bij onze performance coaching de focus op jou bewust maken van de keuzes die je hebt en maakt en WIE je daarvoor moet zijn. Welke gewoontes en patronen je kan of moet doorbreken, zodat resultaat volgt. Dit doen we door te werken aan je innerlijke houding, 'Wie je bent',  jouw fundatie en om steeds verder te kunnen bouwen is allereerst een sterke mentale fundering nodig.

Performance coaching is altijd gericht op resultaat creëren, dat wat er nog niet is maar wat wel in de toekomst gecreëerd gaat worden en niet op het helen van het verleden.

Wij werken aan het creëren van duurzaam resultaat op een geheel andere wijze en we werken vanuit de 3 bouwstenen; Body, Lifestyle & Mind en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze bouwstenen vormen de basis van je leven en jouw resultaat. 

De bouwstenen

Wij werken vanuit de 3 bouwstenen Body, Lifestyle & Mind en hoe dit alles met elkaar verweven is. Dit is de basis van je leven en wij werken altijd aan resultaat creëren binnen deze bouwstenen.

Body

Een krachtig, energiek, sterk en gezond lichaam en leven. Wanneer jij bij ons leert hier bewust je verantwoordelijkheid voor te nemen, maakt dit direct impact op de kwaliteit van jouw leven.

NT1 9654

Lifestyle 

Je leert hoe je echt aanwezig kunt zijn wanneer je thuis bij je dierbaren bent. Hoe je luistert met aandacht. We helpen je de juiste balans tussen je werk en privè te vinden.

*Business? Check de Growing Business Programma's

NT3 4656

Mind

We leren je bewust te worden van ongezonde en onwerkbare patronen in je voeding, je lichaamshouding, je communicatie met jezelf en met anderen, thuis en op werk. Vanuit die bewustwording leren we je die patronen stap voor stap te doorbreken.. Zodat je een leven creëert met structuur, focus en handvaten om te dealen met stress.

"Weten wat je moet doen of iemand zijn die doet wat nodig is, daar zit de echte transformatie."

- Agnes Vleugel

Onze expertises

NT3 5013
Performance Fysieke Training

Al onze Performance Trainers zijn gediplomeerd en volgen jaarlijks diverse opleidingen en masterclasses. Wij focussen op kwaliteit en resultaat in de trainingen, niet op kwantiteit.

Voeding & Lifestyle

Gezonde en functionele voeding is enorm belangrijk maar mensen zien door de bomen het bos niet meer. Wij hebben onze eigen Growing® Healthy en Foodguide ontwikkeld met de voedingspyramide als uitgangspunt. Geen quick wins maar simpel en direct toepasbaar en daarom werkt het.

Performance Coaching

Wil je als Performance Coach blijven groeien in succes, dan moet je als mens blijven groeien. Daarom volgt Agnes zelf al jaren intensieve Performance Coaching en werkt ze met de allerbeste in dit vakgebied. En ze leidt haar team vanaf dag één hierin op.

NT1 9698
PHP™

Personal Hormonal Profiling™ (PHP) is een gepatenteerde methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding. Een verdieping in voeding en suppletie.

Growing
Mylogenics™ 

Mylogenics™ is een unieke revalidatie & behandelmethode voor alle soorten (chronische) blessures. Pijnklachten, blessures of beperkingen kunnen het beoefenen van een sport en je dagelijks leven behoorlijk in de weg zitten. Denk aan een pijnlijke voet of het herstel van rugklachten.

Onze Mylogenics-practioner Michael helpt je om je klachten te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen. Wij behandelen ook niet-members.

NT2 8410
Performance Coaching & Business Consultancy

Echte coaching is in de basis niets anders dan het overdragen van leven. Daarom volgt Agnes zelf al jarenlang intensieve coaching en werkt ze met de allerbeste in haar vakgebied. En bij ondernemen komt veel meer kijken dan alleen 'doen wat nodig is'. Daarom is bij de Growing Business Academy, deze unieke combinatie van bedrijf strategie, ondernemend gedrag, consultantcy en coaching op de WIE de ondernemer en leider binnen een bedrijf en voor zijn team moet zijn. Dit zorgt direct voor resultaat binnen alle facetten binnen je bedrijf.

Partners en samen­werkingen

Vers fruit 

Communicatie & Marketing

Stichting Anders
“Want geven maakt rijk”

Winst Academy

Logo nander

Fotografie

Overload Worldwide
Opleidingen

StickyChapers full slogan naast stickypurple

Sticky Chapters

Logo inner stance

Inner Stance 

Ontdek het juiste programma voor jou

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.