Maart 2023  |

Webinar | van Personal Trainer naar ondernemer

Inhoud event

Zie én weet je dat er meer uit je training studio valt te halen? En wil je door naar het volgende level zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

Kun je als eigenaar van een training studio wel een 'schop onder je kont' en de handvaten gebruiken zodat je die krachtige ondernemer bent wie je moet zijn om jouw financieel resultaat te behalen?

Dan ben je welkom bij onze (uiteraard vrijblijvend) webinar in samenwerking met Overload Worldwide. Overload is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

Tijdens deze webinar maak je op een laagdrempelige manier kennis met onze nieuwe opleidingen van de Growing Business Academy. Deze opleidingen worden vanaf december gegeven in Zoetermeer bij Overload Worldwide.

Wat is de Growing Business Academy?

We werken altijd vanuit onze 5 unieke Growing Business opleidingen en dit zijn tevens de fundamentele pijlers van jouw bedrijf:

  1. Je financiële in en overzicht (Return of Investment)
  2. Wie je bent als ondernemer (publieke identiteit)
  3. Je organisatie
  4. Je operations
  5. Strategisch ondernemen

Door middel van deze opleidingen samen in combinatie met onze 'No Excuses' Coaching, ben je in staat om in een aantal maanden tijd, een heel krachtig, effectief en energiek persoonlijk en gezond financieel zakelijk fundament te creëren.

In onze coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van trainer naar jouw krachtige innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt (financieel) resultaat mee gaat creëren. 

Wij helpen jou van expert en specialist in jouw trainings vakgebied naar strategisch ondernemerschap, zodat je met een gezonde financiële basis met structuur, focus, rust kan ondernemen.

Dat jij die krachtige leider bent richting je team van trainers zodat jij aan je trainingsstudio kunt gaan werken in plaats van veel trainingen zelf blijven geven.

Onze academy heeft een eigen en unieke opbouw en je kunt deze pijlers op je eigen tempo doorlopen. Onze ervaring is wel wanneer je alle 5 opleidingen direct achtereen volgend hebt doorlopen, je hierin de meest effectieve strategische stappen in amper een aantal maanden binnen je training studio gaat implementeren met geweldig (financieel) resultaat als gevolg.

De opleidingen worden gegeven bij Overload Worldwide in Zoetermeer en is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat. Overload is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

                                                                                              Meer info over Overload   

Wat gaan we doen in deze webinar?

Tijdens deze vrijblijvende webinar nemen Coen Luiken, eigenaar van Overload Worldwide en Agnes Vleugel, eigenaar van Growing® en de Growing Business Academy je in 1,5uur tijd mee in de wereld van Personal Trainers. Wat zijn je uitdagingen, waar loop je tegenaan en hoe je door kan groeien naar ondernemerschap en de volgende stap in je business kan maken zonder verlies van balans tussen werk en privé maar wel met de financiële beloning.

Maak kennis met de nieuwe opleidingen en wat dit voor jou binnen je business kan betekenen en welk effect dit kan hebben op jou als persoon. Ook kunnen ze al je vragen beantwoorden.

Wil jij zelf de impact van de opleidingen van de Growing Business Academy ontdekken? Meld je dan nu vrijblijvend aan.

Growing Business Academy is een samenwerking met Winst Academy. Ook voor Franchising, check daarvoor www.winstacademy.nl

Meld je aan voor het event 

"Weten wat je moet doen of iemand zijn die doet wat nodig is, daar zit de echte transformatie."

Is het voor jou NU tijd om te starten?

Wij komen graag met jou in gesprek.