Woensdag 7 juni  |  19:30 - 21:30 uur

Unieke sessie Performance coaching & Leiderschap

Inhoud event

Zie en weet je dat er meer uit je zakelijke en persoonlijke leven te halen valt zónder de balans te verliezen tussen werk en privé? 

De grootste uitdaging voor jou als ondernemer en professional, partner en wellicht ook ouder, is het managen van je werk, je gezin, je relaties én je persoonlijke leven. Performance coach Agnes neemt je tijdens deze unieke sessie, mee in de wereld van krachtig leiderschap en het spel van ondernemen. Ze laat je zien hoe je in de wereld van prestaties succes creëert, terwijl je de balans houdt in je zakelijke en persoonlijke leven.

Vooral nu in het veranderende ondernemerslandschap is het belangrijk dat je op jezelf kan bouwen, ondanks alles wat er ook gebeurt. Oftewel; we gaan het level van weerbaarheid verder creëren zodat je altijd op jezelf kan bouwen. Alles valt of staat met het creëren én doorbouwen van een krachtig fundament oftewel een krachtige identiteit. Ondernemers en professionals hebben ons meer dan ooit nodig hebben om de uitdagingen aan te gaan die er nu zijn én de uitdagingen die zeker gaan komen.

Daarom organiseert ze een unieke performance coaching & leiderschap sessie waarin ze je meeneemt in de wereld van wie je moet zijn als ondernemer in een prestatiegerichte omgeving.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze performance sessie nemen wij je in 2 uur tijd mee in de wereld van performance coaching en ervaar je onze unieke werkwijze. Je krijgt inzichten die je direct kunt gaan implementeren.

Locatie: Studio Growing, Moerbei 8a in Hardinxveld.

Meld je hieronder aan. 

* Maximaal 8 deelnemers

Meld je aan voor het event.

"Weten wat je moet doen of iemand zijn die doet wat nodig is, daar zit de echte transformatie."

Is het voor jou NU tijd om te starten?

Wij komen graag met jou in gesprek.