Maandag 29 augustus 2022  |  20.00 - 21.00 uur

PHP (online) Experience

Inhoud event

Heb jij interesse of klachten waar je al wat langer mee loopt, of wil je je gezondheid en weerbaarheid naar volgend level brengen? 

Dan ben je welkom bij onze (uiteraard vrijblijvend) online PHP Experience.

Tijdens het 21 dagen PHP programma leer je nog meer over de invloed, de specifieke werking en eigenschappen van de diverse (stress) hormonen in het lichaam. Door middel van voeding en aanvullende supplementen* worden hier mooie resultaten mee behaald.

Dit programma is niet voor iedereen, dat wil zeggen; Je doet dit er niet ‘even’ bij, er is een drive en een stappenplan voor nodig. Wij helpen je met het stappenplan maar jij moet het echt zelf gaan toepassen.

WAT IS PHP?

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? En belangrijker nog, hoe behoud je die resultaten?

Door continu goede duidelijke uitleg te geven over o.a. dit soort vraagstukken, hebben al vele mannen en vrouwen hun doelen weten te bereiken met PHP. Het PHP concept bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te gaan voelen en er beter uit te gaan zien Personal Hormonal Profiling™ (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen!

PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze vrijblijvende webinar (online) neemt Jolanda je in 1 uur tijd mee in de wereld van PHP, wat dit voor jou binnen je fysiek kan betekenen en welk effect dit kan hebben op jou als persoon en natuurlijk wat het 21 dagen PHP Programma precies inhoudt. Ook kan ze al je vragen beantwoorden.

Wil jij zelf de voordelen van PHP ontdekken? Meld je dan nu vrijblijvend aan.

Wij nemen vooraf altijd contact met je op, om goed voorbereid te zijn en of alles duidelijk is.

Meld je aan voor deze online webinar op maandag 29 augustus 2022 van 20.00 - 21.00 uur a.s.

"Weten wat je moet doen of iemand zijn die doet wat nodig is, daar zit de echte transformatie."

Is het voor jou NU tijd om te starten?

Wij komen graag met jou in gesprek.