Vrijdag 5 augustus  |  9:30 - 12:00 uur

The Next Level Masterclass
Voor dè ondernemer in de Sport & Health branche die klaar is voor the next level

Zo word je ondernemer in plaats van personal trainer.

Je bent begonnen met ondernemen in de sport & health branche omdat je goed bent in wat je doet en je het spel van ondernemen bewust wilt spelen. Nu merk je dat je erg druk bent met zelf veel trainingen geven en je niet het inkomen genereert wat je voor ogen had. 

De dagen gaan snel voorbij met het geven van de trainingen en aan het eind van de dag heb je niet kunnen doen wat je wel wilde doen, denk aan bijvoorbeeld; aquisitie voor nieuwe klanten of contact met je huidige klanten in je box of training studio. Want je wilt je onderscheidend vermogen van je training studio wel naar buiten brengen want anders ben je 'een van de zovele'.

Wat gaan we doen?

Anno 2022 is het voor jou als Personal Trainer, een grote uitdaging om alle ballen in de lucht te houden en de juiste focus en rust te hebben in je training studio of box, je gezin,  je sport en je eigen tijd.

Zie en weet je dat er meer uit je zakelijke en persoonlijke leven te halen valt? En wil je door naar het volgende level binnen je training studio zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

Owner en Performance & Business Coach Agnes Vleugel, neemt je tijdens deze unieke Masterclass mee in de wereld van krachtig leiderschap, effectief communiceren en strategisch ondernemen. Je ervaart in 2,5 uur tijd wat voor impact de fundamentele pijlers van de Growing Business Academy voor jou als personal trainer zou kunnen maken binnen je business en wie je bent in je persoonlijk leven.

Wij weten uit ervaring, dat jij als personal trainer, veel kennis hebt en de nodige opleidingen hebt gevolgd waar je flink voor hebt geinvesteerd. Deze investering zie je (nog) niet terug in je rendement (Return Of Investment) en je financieel in en overzicht is niet op orde. Wellicht doe je veel op gevoel, onzekerheid of heb je 'angst' over geld en mis je de kennis om jouw deskundigheid te kunnen kapitaliseren.

Je krijgt de intro over het inzichtelijk maken van je financieel dashbord (ROI), welke kansen KSF (Kritische Succes Factoren) je moet pakken, welke KRF (Kritische Risico Factoren) er op de loer liggen, strategisch ondernemen en wie je moet zijn als ondernemer in plaats van personal trainer, om de volgende stap te maken.

Handvaten die je direct kan implementeren om naar the next level te gaan binnen je training studio of box én persoonlijk leven om zo het resultaat te gaan creëren wat voor jou belangrijk is. Uiteraard met rust en overzicht en in de juiste balans.

    • Maximaal 6 deelnemers
    • De investering is jouw kostbare tijd
    • Je maakt kennis met de allernieuwste modules van de Growing Business Academy die in september a.s starten.
Ik meld me aan voor het event op vrijdag 5 augustus van 9:30 - 12:00 uur a.s.

"Weten wat je moet doen of iemand zijn die doet wat nodig is, daar zit de echte transformatie." - Agnes Vleugel

Is het voor jou NU tijd om te starten?

Wij komen graag met jou in gesprek.