Zaterdag 17 augustus
10:00-11:30 uur

Exclusief voor bedrijven
Growing Experience

Inhoud event

Een fitte, energieke en krachtige werknemer is goud waard.

Veel werknemers ervaren tegenwoordig een bepaalde mate van druk en dit heeft direct effect op de prestaties op het werk maar vooral op het belangrijkste; de fysieke en mentale gezondheid van je medewerker.

Wist jij dat je als werkgever heel goed kan bijdragen aan het verminderen van het ziekteverzuim en burnout klachten?

Wij zien in onze studio dat veel bedrijven (preventief) investeren in hun medewerkers. Inzetten op fitte, energieke en krachtige medewerkers verlaagt het ziekteverzuim. En het zorgt dat medewerkers beter kunnen omgaan met stressvolle situaties en hoge werkdruk.

Als je eens nadenkt over de gevolgen van medewerkers die fit zijn, een gezonde leefstijl en een krachtig lichaam hebben en verantwoordelijkheid hiervoor nemen?

Die bestand zijn tegen stress en omstandigheden, leren dealen met de ‘druk’ die ze eventueel ervaren. Dat ze assertief zijn en kunnen bouwen en vertrouwen op zichzelf en daardoor in staat zijn duurzaam resultaat te creëren binnen het bedrijf. Dit zou de start kunnen zijn voor diegene om te switchen vanuit een wereld die bestaat uit omstandigheden naar persoonlijk leiderschap. Een krachtig persoon die duidelijk voor zicht heeft wat diegene wilt en daarvoor gaat.

Wij kunnen jullie helpen om te switchen naar een bedrijf waar werknemers doelgericht werken aan hun gezondheid en een krachtig lichaam en die komen vanuit persoonlijk leiderschap en daardoor gaan doen wat ze moeten doen.

Met als gevolg … een fitte medewerker die een krachtig lichaam heeft met meer energie en power en die weet wat die wilt. In ons Start Growing programma werken we veel met werknemers die de mogelijkheid krijgen van de werkgever om aan zichzelf te werken.

Wat gaan we doen?

In ons meest succesvolle Start Growing programma is het creëren van een functionele, energieke, krachtig lichaam en leefstijl en krachtige mindset ons doel. We starten altijd vanuit bewust verantwoordelijkheid (leren) nemen op je fysieke gezondheid denk daarbij aan; Fitter worden, meer energie ervaren, werken aan je gewicht, lekkerder in je vel zitten of je hoofd leeg maken. Een nieuwe start voor jezelf.

Dit is namelijk de absolute basis en werkt direct door binnen je persoonlijk en zakelijk leven. In dit programma leer jij 'de knop' omzetten zodat je iemand bent die gaat doen wat nodig is, om jouw doelen te behalen.

Tijdens deze Growing Experience ervaart je medewerker in 2 uur tijd wat het programma voor ze zou kunnen doen en onze manier van werken. Je maakt kennis met onze Performance Coaching en Training. Een training is onderdeel van dit event en er wordt altijd rekening gehouden met eventuele blessures.

* Wist je dat je als werkgever gebruik kan maken van subsidies?

Meld je aan voor deze Growing Experience

"Weten wat je moet doen of iemand zijn die doet wat nodig is, daar zit de echte transformatie."

Is het voor jou NU tijd om te starten?

Wij komen graag met jou in gesprek.