Michael den Hartog | December 2023

"Zo start jij 2024 zonder voornemens maar met focus én resultaat"

IMG 9928

Veel mensen ervaren steeds meer stress en onrust. Ze willen de balans tussen werk en privé scherp houden, hebben als doel fitter, energieker en daadkrachtiger e worden. Ze starten vol motivatie, maar ze merken dat ze de focus verliezen en ze vallen weer terug in oude gewoontes. Is dit herkenbaar voor je?

Door je volle agenda lijkt alles onmogelijk. Er is altijd wel iets te doen met een hectisch gezin, een drukke business of een verantwoordelijke baan en dan ook nog een druk sociaal leven. Ook ben je altijd bereikbaar want je mobiel is je BFF.

Hoe kun je dan focus houden op je fysieke, persoonlijke en zakelijke doelen, én deze behouden? Het begint bij helderheid creëren met betrekking tot je doel.

  • Waar sta je nu,
  • Wat is je doel (maak dit niet te groot en wel realistisch),
  • Welke acties zijn daar iedere dag voor nodig?

Om sneller succes te realiseren, moet je een belangrijk onderscheid maken én maak het niet ingewikkeld!

Er is een onderscheid tussen acties die je écht resultaat gaan brengen en acties die slechts als afleiding dienen (deze zijn vaak comfortabel en gemakkelijk).

  • Een krachtige actie beweegt je vooruit richting je doel, zoals bijvoorbeeld consequent 2x per week gaan trainen en gezonde snacks.
  • Een zwakke actie kost je alleen veel tijd, zoals informatie inwinnen over de beste manier van trainen en voeding. En je gaat pas starten wanneer het juiste moment is om te starten. Wat dus niet gebeurt.

Onze 4 tips: 

  1. Maak een haalbaar en realistisch doel,
  2. Do the basics,
  3. Keep it simple,
  4. Don't stop and create powerful results!

Focus op je doel, weet wat je moet doen en doe het. Doe dit minimaal 30 dagen en je zult resultaat zien. Gegarandeerd.

P.S. In ons meest succesvolle Start Growing Programma werken we altijd met deze stappen en de Performance Coaching zorgt ervoor dat je niet stopt voordat resultaat er is. Meer weten? Binnenkort is er een Start Growing Experience, ervaar vrijblijvend dit programma tijdens deze experience.

"Results come from behaviour. If behaviour doesn't change, nothing changes" - Inner Stance

Kies jij voor groei?

No excuses,
start growing.

Ben jij klaar voor the next level en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  

Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Adresgegevens

Moerbei 8a
3371 NZ  Hardinxveld-Giessendam

06 251 657 25
info@growing.nl

Geen event meer missen?

Wil je geen event missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail wanneer je jezelf aan kunt melden voor een event.

Inschrijven