Agnes Vleugel | januari 2022

Spreken over 'goede voornemens' is een grote mindf#ck.

Wist jij dat 96% van de mensen die op 1 januari starten met goede voornemens binnen 2 weken zijn gestopt? Dat komt niet omdat ze niet weten wat ze moeten doen, maar de redenen, excuses, omstandigheden, de kids, het werk, de lockdown, onzekerheid en angst nemen de overhand want de motivatie is alweer weg.

Ach ja, dan starten we toch gewoon weer voor de zomervakantie, want strak in die zwembroek of bikini moet dan toch wel gaan lukken...?

Yeah right!

Hoe lang hou jij jezelf al voor de gek? Wil je je kinderen zien opgroeien? Wil je fit zijn? Meer energie? De balans tussen werk en privé goed houden? Maar toch alles uit het leven halen? Dan moet je beginnen bij een krachtig fundament en stoppen met erover praten en blijven terugcircelen in oud gedrag en patronen. 'Maar volgende week ga ik echt....'

Hoe? Maak doelen en investeer in jezelf. Want waarom dure spullen kopen en dat belangrijk vinden, maar investeren in jezelf, ‘ho maar’ daar willen we geen werk of geld aan kwijt zijn maar we blijven wel 'klagen' over hetgeen wat we (nog steeds) niet hebben...

Alles staat met elkaar in verbinding. Zo ook positief.

Op een krachtig en sterk fundament kan je bouwen en op een zwak fundament bouwen, dat kan tijdelijk blijven staan, maar stort uiteindelijk weer in.

Hoe creëer jij nu een krachtig fundament? Wij spreken altijd van de bouwstenen die je leven vormen en impact op je gezondheid en je leven maken. Deze bouwstenen zorgen voor jouw fundament en zijn allemaal met elkaar verbonden. Als er een verandering plaatsvindt op een van deze bouwstenen heeft dat invloed op de andere.

BODY | Een krachtig, energiek, sterk en gezond lichaam. Wanneer hier bewust verantwoordelijkheid wordt genomen maakt dit direct impact op de kwaliteit van jouw leven.

LIFE | Echt aanwezig zijn en een échte connectie en waardevolle relatie met de dierbaren om je heen, zodat dit allemaal goed in de juiste balans is met elkaar.

BUSINESS | Het benutten van jouw volledige groei en potentie en het creëren van een krachtige houding en resultaten binnen je bedrijf en team.

MIND | Bewustwording creëren en ernaar (leren) handelen binnen je persoonlijk en zakelijk leven. Een gefocust leven met structuur, rust en overzicht en dealen met eventuele stress.

Heb je een krachtig en energiek lichaam, dan krijg je meer energie voor je werk en gezin. Je bent écht aanwezig, leeft niet meer in je hoofd en maakt een oprechte connectie met je omgeving. Je voelt je zelfverzekerd, waardoor je houding krachtiger wordt op de rest van de bouwstenen. Je bent vitaler en zal in combinatie met je krachtige identiteit, efficiëntie en productiviteit zakelijk meer resultaat boeken.

Mensen onderschatten vaak hoeveel impact je op je eigen leven kan maken. Als je je bewust bent van alle excuses en redenen die vaak (onbewust) verzonnen worden en daar nu eens integer en brutaal eerlijk naar gaat kijken en bewust naar gaat handelen, dan pas creëer je een ongelofelijk krachtig leven.

Investeer in jezelf, jouw fundatie, want het is de beste investering die je kan doen. Zorg dat je alles op een rij hebt en leef het leven, waarbij je alles kan hebben.

Stop met 'goede voornemens' en de excuses en start growing!

Heb je interesse en ben je benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via agnes@growing.nl of bel 06-25165725

"Results come from behaviour. If behaviour doesn't change - nothing changes". -Performance Coaching

Kies jij voor groei?

No excuses,
start growing.

Ben jij klaar voor the next level en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  

Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Adresgegevens

Moerbei 8a
3371 NZ  Hardinxveld-Giessendam

06 251 657 25
info@growing.nl

Geen event meer missen?

Wil je geen event missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail wanneer je jezelf aan kunt melden voor een event.

Inschrijven